Perjantai-Pueblo

pueblo-(15-of-22)

pueblo-(2-of-22)

Loppuviikko oli aamusta iltaan minuuttiaikataulutettu. Käväisin kotona nukkumassa, ja sitten taas mentiin, läähpuuh.

Moisen häsellysviikon päätteeksi oli ihana eilen illalla lösähtää kotoisan baarin nurkkaan.

pueblo-(12-of-22)

Ei tarvinnut liikkua mihinkään, eteeni kannettiin ruokaa ja drinkkejä ja koiria rapsuteltavaksi. Ihmiset pöydässä vaihtuivat, väsynyt mutta tyytyväinen hymy pysyi.

pueblo-(11-of-22) pueblo-(21-of-22)

Eerikinkadun Pueblo on vanha lemppari, mutta edellisestä kerrasta oli päässyt vierähtämään jo liian pitkä aika. Safka on hyvää ja kohtuuhintaista, drinkit mahtavia, biisit letkeitä ja meininki rento. (Margarita on yhä kirkkaasti suosikkini, vaikka vodka lemonin kannattajakunta onkin äänekkäämpi.)

Jos baarissa olisi vielä improvisoitu tanssilattia, se olisi juuri se baari, jota Helsinkiin kaipaisin. Tosin baarin perältä löytyy kyllä salsakoulu – josko sitä sinne sitten jonain päivänä…

pueblo-(16-of-22)

pueblo-(10-of-22)

Ai niin ja – olihan se aika kiva saada pientä esimakua tiedätte-kyllä-mitä matkaa varten. Ensi kuussa tämä mujer aikoo meinaan syödä tacoja!

pueblo-(13-of-22)

Hyvää viikonloppua bonitos!

Pueblo Bar y Taqueria
Eerikinkatu 27, Helsinki


Kommentit ( 7 )

 • Ihmettelija kommentoi 28.2.2015 20:16

  Kiitos kivadta blogista. Kysytko muuten aina lupaa ihmisilta, jotka nakyvat blogisi kuvissa? Vai miten pitaisi toimia?

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 1.3.2015 06:35

   Jos julkaisen jotain selkeitä kasvokuvia tai kuvia joissa ihan selvästi kuvataan just tiettyä ihmistä niin silloin kysyn luvan, mutta jos jonkun takaraivo näkyy jossain julkisella paikalla otetussa kuvassa niin sitten en ole kokenut tarpeelliseksi. Noudatan yleisiä journalistisia ohjenuoria, eli julkisilla paikoilla saa ottaa kuvia myös ihmisistä, kunhan kuvia ei käytetä väärissä asiayhteyksissä :) mut aika vähänpä täällä ylipäätään on ihmisistä kuvia, lähinnä matkoilta kun kuvaa maisemia tai sitten just rafloista, joiden kuvaaminen nyt on melko mahdotonta ilman että muut asiakkaat/työntekijät osuvat kuvaan.

   Vastaa

 • ainomathilda kommentoi 1.3.2015 19:46

  hahaa vitsit oltiin Pueblossa juuri eilen! aivan mahtava paikka eikä petä koskaan. itsellä jäi enimpien kuvien otto vähemmälle kun keskityin niin täysillä läksäritunnelmaan vaikka herkkutacoista ja -muijista olisi saanutkin aikamoisia kuvia :) keep on going eeva!

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 2.3.2015 08:38

   Pueblossa on kyllä aina takuuhauskaa :)

   Vastaa

 • Enne kommentoi 2.3.2015 06:52

  Oletko käynyt syömässä Annankadun Patronassa? Sen autenttisempaa mexicosafkaa ei Suomesta taida tällä hetkellä saadakaan. Todella herkullista! Kulman takana on myös street kitchen Cholo, joka allekirjoittaneella seuraavana kokeilulistalla.

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 2.3.2015 08:37

   Juu, molemmat tuttuja ja hyviksi todettuja paikkoja, etenkin Cholo on lemppari! (Patrona on mun makuun vähän liian fancy-fancy, mutta tiskillä on ihan parasta ottaa rinkkiä, henkilökunta on ihana.)

   Vastaa

 • Populus kommentoi 5.3.2015 14:20

  Bueblouu on ihana ! Mutta cholon ruoka oli itselle ja ystävälle pettymys. Kahta eri ”rullaa” tuli maistettua. Mautonta mössöä =( Uskaltaako mennä uudestaan? Paikkana oli symppis.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *