Hehkua

pauliina-(9-of-10)

… ensimmäinen sana, joka tuli mieleen näitä kuvia katsoessa.

Vähän erilainen kuvausprojekti viikonlopulta: kamerani sai eteensä Pauliinan, joka toivoi että ikuistaisimme tuon upean vatsan jälkipolville nyt, kun se vielä on täällä. Pauliina on aina ollut kaunis, mutta raskauden myötä hänestä on tullut  jumalainen. (Kyllä, hän on juuri se myyttinen nainen, joka alkaa odotuksen myötä hehkua.)

pauliina-(1-of-10)

Kuvauspäivä oli ihana. Annan nyt ilmaisen terveysvinkin: Tällaiset hyvän porukan kanssa tehdyt pienet projektit ovat niitä juttuja, jotka pitävät kaamosmasennuksen kaukana. Niissä ei tarvitse olla sen kummempaa agendaa kuin pitää hauskaa. On mahtavaa tehdä jotain mistä tykkää ilman paineita tai deadlineja… mutta ehkä vielä siistimpää on seurata muita tekemässä jotain, missä he ovat elementissään.

pauliina-(3-of-10)pauliina

Meitä oli kasassa timanttinen tiimi: tyylistä, hiuksista ja meikistä vastasi ystäväni Jenna, Pauliina hoiti jumalattarena olon lisäksi cateringin, minä kuvasin, ja musiikista vastasi Janet Jackson (joka ei tosin kiireiden vuoksi päässyt paikalle, mutta lauloi meille hämärään aamupäivään sopivia sensuelleja säveliä Spotifyn kautta).

Kiitos huippupäivästä Pauliina, Jenna & Janet!

pauliina-(7-of-10)

Tyyli: Jenna Kämäräinen
Kuvat: Nikon D750 & 50 mm f/1.4
powered-by-nikon


Kommentit ( 12 )

 • Héléna @ Chez Héléna kommentoi 3.11.2015 08:06

  Kuvauspäivät ovat hirmu tärkeitä! Niissä on taikaa. Me menimme miehen kanssa viisi vuotta sitten salaa naimisiin (!), mutta järjestimme itsellemme huikean kuvaussession maistraattivisiitin jälkeen. Ulkona myrskysi, mutta studiolla soi Coldplay ja kupli samppanja. Se hetki teki päivästä juhlavan ja ikimuistoisen. Rakkaus oikein huokuu kuvista, niin kuin näistä sinunkin kuvistasi.

  Vastaa

 • Viivi kommentoi 3.11.2015 08:12

  Ihana Pauliina!!! Hyvä tytöt <3

  Vastaa

 • ida365 kommentoi 3.11.2015 08:37

  NO huh, mikä jumalatar! Ihana hehku ja upeat kuvat. Ja tuollainen silkkiyöpaita pääsi juuri mun ostoslistalle…

  Vastaa

 • iida kommentoi 3.11.2015 08:59

  Voi miten kauniita kuvia!! kauniin mallin lisäksi kiinnittyi katseeni tuohon ihanaan aamutakkiin, mistäköhän se mahtaa olla peräisin?

  Vastaa

 • J kommentoi 3.11.2015 09:02

  Ei voi muuta sanoa kun VAU! Aivan ihania kuvia ja todella kaunis tämä ystäväsi, onni oikein hehkuu hänestä :) tuli kyllä hyvä mieli taas blogistasi,kiitos Eeva!

  Vastaa

 • S kommentoi 3.11.2015 12:29

  En hetkeen ole nähnyt näin kauniita kuvia. Hehkua, nimenomaan!

  Vastaa

 • Saranda kommentoi 3.11.2015 14:34

  Wow! Oon ihan sanaton! Oot todella hyvä henkilökuvauksissa vaikka mallin omasta kauniista olemuksesta ei varmasti haittaakaan ollut. :) Mielettömän upeita kuvia!

  http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

  Vastaa

 • Minni kommentoi 3.11.2015 17:08

  VAU MIKÄ NAINEN!!!

  Vastaa

 • Jenna Kämäräinen kommentoi 3.11.2015 17:38

  Tyylisti ei silittänyt silkkimekkoa. Hän ei ehtinyt, tajunnut tai siinä hetkessä halunnut. Niin ihastunut hän oli kuultaviin poskipäihin, pitkiin vaaleisiin hiuksiin, eväiden murusiin ja kuplaveteen. Ja tietenkin Janetiin. Mutta varsinkin niihin kahteen naiseen, jotka liikkuivat pitkulaisessa tilassa. Niin pitkinä ja kevyinä kuin raskauskuvauksissa ihminen vain voi.

  Vastaa

 • Arnold kommentoi 4.11.2015 02:53

  Muy intenso ver como crece una vida dentro de un cuerpo y que esta ligado a ti, y mas intenso vivirlo a la distancia…. pero estas demostraciones de afecto hacen tener esperanza, fortaleza y mucho arrojo. Pau me haces sentir cosas muy fuertes, cosas realmente intensas y pones una sonrisa en mi boca, que ese ser venidero llene de bendiciones nuestras vidas.
  felicidades a Jenna y a Eeva por tan excelente trabajo, lleno de profesionalismo y de mucho amor!!! en Colombia, estas fotografias han hecho vibrar!!!!

  Vastaa

 • Kivimäen Jenni kommentoi 4.11.2015 05:54

  Aijai, miten ihania kuvia. <3 Minäkin rakastan tehdä masukuvauksia, niissä odotuksen viimeisissä hetkissä on niin paljon taikaa. Nytkin menen kananlihalle päästä varpaisiin, kun vain kirjoitan nämä sanat tähän. <3

  Vastaa

 • Pauliina kommentoi 5.11.2015 11:20

  Kiitos Eeva sydäntä lämmittävästä kirjoituksesta sekä myös todella taidokkaista kuvista. Olen kiitollinen ja liikuttunut siitä, että mun ainutlaatuinen elämänvaihe ikuistettiin näin kauniilla tavalla. Tämän universumin energioissa on upeaa se, että all good comes back to you. Eeva sulle on tulossa jotakin aivan ihanaa, mä tunnen sen.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *