Paluu arkeen

kahvitHmm, en tiedä kuvittelenko, mutta ihan kuin olisin tänään havainnut jonkinlaista kollektiivista helpotusta arkeen palaamisesta.

Lapsena ja varsinkin teininä ärsytti, kun äiti piti aina tiukasti kiinni siitä, että joulu kestää loppiaiseen asti. Kuusi oli olohuoneessa siihen saakka, samoin koristeet ikkunassa, ja minä halusin olla jo ihan kevätmeiningeissä. Piparitalonkin (ja karkit kuusesta) sai syödä vasta loppiaisena.

Loppiaisella on kyllä edelleen jonkinlainen henkinen merkitys, vaikka aikuisena saa syödä pipareita just silloin kun huvittaa. Vaikka uusi vuosi alkoi jo viikko sitten, niin vasta loppiaisen jälkeen tulee oikeasti sellainen olo, että NONNI! Pyhät on pyhäilty ja nyt mennään.

bleiseri-(1-of-3)

Vuoden ekaa palaveria markkeerasin oikein bleiserillä. Ryhti suoraksi ja niin edelleen.

lenkkarit-(1-of-1)

Todiste siitä, että lähden uuteen vuoteen 2015 muuttuneena naisena: arkeen paluussa parasta on vuoden ekat treenit. Hullua, mutta totta.

Valoa loppuviikkoon!


Kommentit ( 13 )

 • tiinamarina kommentoi 7.1.2015 17:13

  Oi ihana Eeva,

  olet täällä niin avoin, raikas ja aito, että sielu puhdistuu kun näitä tekstejä lukee ja kuvia silmäilee. Kunpa ikkunatkin osaisivat lukea, puhdistuisivat siinä samalla ja kevätaurinko pääsisi paistamaan tähän torppaan entistä kirkkaammin. Onneksi tuot auringon tullessasi.

  Halusin vain kiittää. Kiitos, että et ole lopettanut bloggaamista vaikka syvissä vesissä sinua onkin uitettu. Kiitos että olet.

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 7.1.2015 17:15

   Musta tuntuu, että noista akkunoista alkoi paistaa vähän enemmän tuon kommentin luettuani (ja nyt on sentään melkein yö!) Kiitos kun luet :)

   Vastaa

 • tuuliatui kommentoi 7.1.2015 19:56

  Ihana hame! Mistä se on? Paluu arkeen siihen pukeutuneena tuntuisi varmasti hiukan pehmeämmältä :)

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 8.1.2015 07:13

   Heippa, hame on Zarasta :)

   Vastaa

 • Vilma kommentoi 8.1.2015 09:21

  Ihana Eeva!

  Ja täällä ihan sama juttu, uusi vuosi starttaa kunnolla vasta loppiaisen jälkeen, sitä ennen olen aina ihan lomamoodissa vielä. ;)

  Ihanaa alkanutta vuotta sinne!

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 8.1.2015 14:20

   Kiitos samoin Vilma! :)

   Vastaa

 • Kivimäen Jenni kommentoi 8.1.2015 09:42

  Jee, nyt näkyy meikänkin ruudulla sinun uusi blogi! Olen niin iloinen puolestasi, tästä uudesta vuodesta on takuulla tulossa sykähdyttävä ja väristyttävä. Sinulle, minulle, meille kaikille. Kiitos, että kirjoitat ja autat eteenpäin omissa ajatuksissa. Niissä syvissä ja vaikeissa, ja niissä keveissä ja hauskoissa. :) Banaanipannarit menevät viikonloppuna testiin, kuulostavat ihanilta! Muikeaa viikon jatkoa sinulle. <3

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 8.1.2015 12:33

   Tiiäks, mä uskon kanssa, että tästä tulee upea! Kiva kun löysit tänne!

   Vastaa

 • Katri kommentoi 8.1.2015 10:53

  Hieno uusi sivusto sulla! Harmi vaan että en saanut eevakolu.fi-sivun feediä haettua Inoreaderiin (https://www.inoreader.com/), jota käytän blogien uusimpien juttujen lukemiseen (taitaa olla jonkun sortin RSS-lukija). Osaisikohan sivustosi ylläpito korjata asian, niin ei jää yksikään postaus vahingossa lukematta? :)

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 8.1.2015 12:33

   Hei, olen ollut ylläpitoon yhteydessä RSS:stä, odottelen sieltä juuri lisätietoja :)

   Vastaa

 • Hoo kommentoi 8.1.2015 15:31

  Edellisestä kommentistani taitaa olla ikuisuus mutta nyt oli ihan pakko tulla kertomaan että musta tuntuu että näytät kyllä nykyisin oikein erityisen hyvältä! :) Aina näyttänyt mutta nyt jotenkin ehkä urheilun ansiosta ryhti vielä parantunut tai jotain. Ei mulla muuta tällä kertaa, tai no tietty aina voi kiittää tästä maailman parhaasta blogista :)

  Vastaa

  • Ellis kommentoi 8.1.2015 18:28

   Samaa mieltä!

   Vastaa

   • Eeva Kolu kommentoi 8.1.2015 18:30

    Kiitos kauniit, tanssi ja punnerrukset tekee kyllä kummia ryhdille :) (Ja fiilikselle!)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *