Piilopaikassa

piilopaikka-(1-of-1)-2

 Yhteistyössä Arabia, Paulig & Fazer

Terveisiä lempparipiilopaikastani! Löysin tämän laiturin viime vuonna lenkkeillessäni siitä ohi. Sen jälkeen olen usein kävellyt laiturinnokkaan, kun haluan olla rauhassa – raapustella muistiinpanoja, kuunnella musiikkia tai ihan vain töllöttää merta. Usein pysähdyn sinne hetkeksi kesken lenkin ihan muuten vain (tai siis: koska kunto loppuu kesken).

piilopaikka-(8-of-10)

Laiturini on hiton rumalla paikalla, joutomaan takana. Kun kävelee laiturin päähän, joutomaa jää selän taakse – poissa silmistä, poissa mielestä. Edessä aukeaa vain meri, joskus kimmeltävä, joskus harmaa, aina rakas.

Varmaan ympäristönsä rumuudesta johtuen laiturilleni ei koskaan eksy kukaan muu. Vielä. Viime kerralla huomasin, että piilopaikkani viereen on alettu rakentaa jotain. Paras siis nauttia siitä nyt kun vielä voi.

piilopaikka-(2-of-10)

piilopaikka-(6-of-10)

Sain kutsun kattaushaasteeseen, jossa tehtävänä oli kuvata kesäinen kahvihetki lempipiilopaikassani. Kolme kovaa kotimaista ovat yhdistäneet voimansa suunnittelija Piia Kedon Piilopaikka-kuosin tiimoilta, joka löytyy nyt Arabian astioiden lisäksi Fazerin Aito Vanilja -keksipaketista sekä Pauligin Juhla Mokka -kahvipurkista.

Kattaushaasteessa on mukana monta ihanaa blogia. Voit äänestää suosikkikattaustasi täällä ja voittaa sen omaksesi!

piilopaikka-(1-of-1)

piilopaikka-(7-of-10)

Käynnissä on muuten myös kaikille avoin #omapiilopaikka-kuvakisa: nappaa kuva piilopaikastasi ja jaa se (osallistumisohjeet täällä).

Kävin äsken selailemassa Instagramissa kisaan osallistuneita kuvia ja aloin heti haaveilla kesämökistä – se taitaa olla suomalaisten kollektiivinen lempparipiilopaikka. Laiturille pääsee näemmä keskellä kaupunkiakin, mutta missäköhän pääsis mökille..?


Kommentit ( 6 )

 • mia k. kommentoi 31.5.2015 15:24

  Tästä postauksesta tuli ruudun tällekin puolelle meren, tumman paahteisen kahvin tuoksu, johon ujuttautuu vielä mansikat ja suklaakeksit :))!

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 1.6.2015 10:32

   Oi kiva, kiitos Mia!

   Vastaa

 • Gem kommentoi 31.5.2015 21:54

  Ihania kuvia, kilpailujen sijaan tosin kiinnostuin Eiran lähistöllä asuvana tuosta salaisesta laiturista. :D Pitänee lähteä itsekin useammin lenkille..

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 1.6.2015 10:32

   Aina kannattaa pitää silmät auki ;)

   Vastaa

 • Hanna kommentoi 1.6.2015 14:48

  Siis mika on taa Aito Vanilja?? Asun ulkomailla suurimman osan vuotta, ja huonoin puoli siina on kylla (melkein ainaki) se ettei pysy kartalla suomalaisella herkkurintamalla! Mutta nayttaa hyvalta. Ja kattaus on ihana.. ihana idea tallainen piilopaikkajuttu.:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *