Pikkukengissä

dutti-(2-of-5)

Jos pohkeisiin asti ulottuvassa loskassa ja kadut vallanneissa jättimäisissä kuralätäköissä (sitä ei voi alittaa, sitä ei voi ylittää… täytyy mennä läpi) on yksi hyvä puoli, niin se on tämä:

kun on ihan pakko vetää kumpparit jalkaan, on myös pakko kantaa kassissa mukana sisäkenkiä (älysin tämän siinä vaiheessa kun änkesin perjantai-iltana täpötäyteen trendiravintolaan lantsareissani).

Toisin sanoen: saa käyttää kesäkenkiä helmikuussa!

dutti-(4-of-5)

Etsin monta vuotta mustia ballerinatossuja, jotka eivät olisi aivan kamalat jalassa. Ylivoimaisesti vaikein kenkä löytää mukavana! Monet 12 sentin korot ovat miellyttävämmät kuin ballerinat vääränlaisella lestillä.

Kokeilin kalliita, kokeilin halpoja, ja myönnetään, ehdin myös tehdä pari harhaostosta… Yllättäen aika hyvät löytyivät Massimo Duttilta. Toivon että osoittautuvat sopiviksi myös kovemmassa käytössä.

dutti-(1-of-5)2

Pilkullinen (kyllä, on se pilkullinen) silkkipaita on myös Massimo Duttilta. Housut Isabel Marantin ja laukku Zarasta.

dutti-(5-of-5)


Kommentit ( 23 )

 • SMM kommentoi 4.2.2015 12:48

  Ihan säteilet, Eeva! :) Miten kivalta näyttävätkään ballerinat helmikuussa, pitäisikö sitä itsekin kaivaa häkkivarastosta…

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 4.2.2015 13:24

   Kiitos SMM, ja kysymyksenä vastaukseesi: pitäisi!

   Vastaa

 • tintsh kommentoi 4.2.2015 12:52

  Mitä sä sit teet niille kumppareille jos sä jossain ravintolassa vaihdat toiset kengät? Innostuin ja hämmennyin tästä ajatuksesta. :D En muista oonko koskaan aiemmin kommentoinut sun blogiin, mutta luen aina heti kun näen että oot uuden postauksen tehnyt ja saat mut aina hymyilemään! Kiitos siitä. :)

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 4.2.2015 13:24

   Kumpparit voi jättää joko narikkaan tai pöydän alle tai johonkin sopivaan reunaan, mitä nyt takillekin ravintolassa tehdään :)

   Vastaa

 • Eevis kommentoi 4.2.2015 12:55

  Ihana ajatus. Kesäkengät helmikuussa tuo edes vähän toivoa tämän loskataöven keskelle. :) Mutta.. Minä en vain ymmärrä minne ne lantsarit pitäisi laittaa siksi aikaa kun on siellä ravintolassa niissä pikkukengissä? Kassiin? Jonnekin nurkkaan? Naulakoiden luokse?

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 4.2.2015 13:25

   Ks. vastaukseni tintsh:lle :) Ja kyllä muuten helpottaa oloa kun saa edes välillä astella kepeästi kevyissä kengissä :)

   Vastaa

 • Mörri kommentoi 4.2.2015 13:14

  Ihana asu ja säteily! :) Mitä sinä Eeva laitat noiden ohuiden paituleiden alle: ihan hyvät teepparirintsikat vai alustopin? Minulla aina kuultaa jokin sauma läpi ihanan kevyistä paituleista. Onko vinkkejä sen suhteen?

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 4.2.2015 13:26

   Heippa Mörri, mä en oikeastaan ikinä käytä aluspaitoja. Mulla on vaan simppeleitä ja nättejä rintsikoita ja kuulun siihen koulukuntaan etten pidä sitä vaarallisena jos joku sauma tai olkain jostain vähän näkyy…

   Vastaa

 • katiaviron kommentoi 4.2.2015 14:24

  Mikä sulla on ollut se ongelma ballerinojen suhteen? Kysyn siksi kun mulla on kans, ja mulla se on se etteivät ne pysy jalassa! Kyseessä EI ole liian isot, sillä myös sellaiset jotka ovat olleet selkeästi liian pienet, ovat pudonneet koivesta ellei koko ajan jännitä jalkaa sillain pimeesti…
  Välttämättä kyse ei ole myöskään liian leveistä ballerinoista. Olen kyllä yrittänyt tajuta tätä juttua muttei ei valkene. Olen ostanut ballerinoja jotka ovat olleet kaupassa ok vaikka kuinka olen niitä koekävellyt…mutta sitten oikeassa käytössä ne ovatkin olleet aivan surkeat, eli putoavat jalasta.

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 4.2.2015 14:28

   Heippa, mulla ongelma on joko se että kengät painaa reunasta jalkapöytää tosi ikävästi, tai sitten vaan se että niillä on tosi huono kävellä. Sellainen pieni korko pitää kuitenkin ballerinassakin olla. Tuohon sinun probleemaasi voisi olla ratkaisuna sellaiset ballerinat joissa on joustinnauha reunassa :)

   Vastaa

   • katiaviron kommentoi 4.2.2015 15:19

    Ehkä..mutta sellaiset on vaan yleensä aivan perhanan rumia…

    Vastaa

    • Jenni E. M. kommentoi 5.2.2015 14:58

     Minullakaan eivät perusballerinat pysy jalassa. Tästä syystä ostan vain sellaisia malleja, joissa on remmi. Valikoima on vähän suppea, mutta tosissaan metsästämällä löytyy yleensä aina lopulta sievä ja siro malli.

     Vastaa

 • Lotta kommentoi 4.2.2015 14:24

  Moi Eeva!
  Sisäkengissä on kyllä ihanaa salonkitunnelmaa!
  Tää nyt ei liity tähän aiheeseen mitenkään, mutta kysytään nyt kun tuli mieleen. Ootko jo kirjoittamassa tai ajatellut fiktion kirjoittamista? Sun tekstin poljento sopis ihanasti romaaniin.

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 4.2.2015 14:28

   Voi kiitos Lotta! Romaanin kirjoittaminen on tietysti ikuisuusunelma, kun vaan löytäisi ajan ja keskittymiskyvyn ja uskalluksen sen aloittamiseen.

   Vastaa

   • Lotta kommentoi 4.2.2015 18:48

    Jee jee! Ehkä fiktion kirjoittamisesta tulee sulle taas yksi uusi tapa olla. Mutta jään siis rauhassa odottelemaan :)

    Vastaa

 • P kommentoi 4.2.2015 16:06

  Rakastan kauniita kuviasi uudesta kodistasi :)
  Edellinenkin postaus täynnä hyvää energiaa. Kiitos!

  Vastaa

 • Miia kommentoi 4.2.2015 19:41

  Tyylikäs kokonaisuus. Ei mitään liikaa=täydellinen.
  Täytyy kyllä myöntää, että tuijotin varsin lumoutuneena sohvaasi. Hyvä, että muuta huomasinkaan.

  Vastaa

 • jhh kommentoi 4.2.2015 21:07

  Omaan jalkaani on sopinut ten pointsin ballerinat. Niitä ennen kärvistelin vuosikaudet yksissä jos toisissa huonosti istuvissa popoissa, jotka hankasivat hassunmalliset kantapääni yhä uudelleen rakoille. Hyvät ballerinat on kyllä kullanarvoiset, kesällä jalassa joka päivä, sopii kaikkeen ja kaikkialle. Mukavat yksilöt kun löysin, ostin samalla kaksi paria, niin iloa riittää pidempään:)

  Vastaa

 • Maria/Dejiss kommentoi 4.2.2015 22:11

  viime aikoina useamman kerran on tullu tämä ajatus mieleen kun oon lukenu sun blogia: ”voi että kun on ihanaa, että Eevalla on blogi. Onneks tää on olemassa !”
  – ja hymyilyttää.

  kiitos siis kovasti :) ja pakko vielä kehua noita housuja. IHANAT !

  Vastaa

 • jemiina kommentoi 5.2.2015 08:00

  Oot kyllä ihanan chic tossa asukokonaisuudessa, tulee sellainen eteerinen ranskalainen mieleen! Muutenkin blogisi saa aina hyvälle tuulelle, ja jotenkin kummasti onnistut kirjoittamaan usein juuri sellaisia oivalluksia, joita minun aina kulloinkin tarvitsee kuulla.. Iso kiitos! terveisin eräs voisilmäpeleistä asti mukana roikkunut :)

  Vastaa

 • Marjan kommentoi 5.2.2015 15:33

  Trés chic! Jos olisin mies, haluaisin tarjota cocktailin kaltaisellesi elegantille naiselle.

  Vastaa

 • Ihastunut kommentoi 6.2.2015 11:12

  Aivan ihana matto sulla olohuoneessa! Minkä merkkinen ja mistä olet hankkinut sen?

  Vastaa

 • Hanna kommentoi 14.2.2015 15:26

  Heippa Eeva,

  Tässä pohdin, että mistä mahtaa pörrömattosi olla kotoisin?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *