Elämä

Kesäkuu

1.6.2015

junio-(2-of-2)

Kesäkuu. Kesä! Kesä…? Kyllä, näin tänään jengiä talvitakeissa. Tosin myös shortseissa ja t-paidoissa. En tiedä kummassa todellisuudessa itse elän – kumpikin tuntuu yhtä absurdilta.

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet melkoista matalalentoa. Kolmen viikon tauko urheilusta on tehnyt tuhojaan sekä mielelle että ruumiille, koko ajan vähän ankea fiilis ja vetelä meno.

Flunssan takia kuulen huonosti enkä haista mitään – tuntuu, etten ole ihan kiinni tässä maailmassa. Haluaisin jo takaisin. Täällä omassa sumuisessa flunssakuplassa eleltyäni olen nimittäin todennut, että sanoivat ihmiset mitä sanoivat, ulkomaailma on sittenkin aika kiva paikka. The truth is out there.

junio-(1-of-2)

Tänään päätin ottaa järeät aseet käyttöön ja kokeilin ensimmäistä kertaa bulletproof-kahvia, josta tähän asti olen ajatellut että hyi hitto.

(Tiedoksi heille, joiden lähipiiriin ei kuulu biohakkereita tai crossfit-hörhöjä: bulletproof-kahvi on uusin – tai no, varmaan sen jälkeen on jo ehtinyt tulla jotain muuta – villitys, jossa aamukahviin lisätään hitokseen rasvaa. Pitää kuulemma mielen kirkkaana ja energiatasot kohdillaan.)

Kahvi oli itse asiassa yllättävän hyvää, mutta luulen että enemmän tähän naiseen pisti virtaa tuo ratikkapysäkillä hetken verran tervehtinyt aurinko. Tuu takas…

lenkkarit-(1-of-5)

Pistin myös aamupalaveriin lenkkarit jalkaan. Illalla aion suunnata ensimmäiselle varovaiselle lenkille kolmeen viikkoon, koska tämä turkkilainen kesäflunssa ei näköjään lepäämällä muutu suuntaan eikä toiseen.

Totta puhuen alkaa olla jo aikamoinen ikävä omaa elämääni. Ehkä alan tässä nyt hissuksiin elellä sitä ihan muina naisina, josko tämä tauti siitä pelästyisi ja jättäisi rauhaan.

Terveempää, raikkaampaa ja reippaampaa kesäkuuta!

Uusi viikko
Lellikersat

Saattaisit pitää myös näistä

 • Kate 1.6.2015 at 12:20

  Aika moni elää tällä hetkellä omassa ilmastokuplassa. Osasta porukkaa on talvitakkeja (lähinnä kevyempiä villakangastakkeja ja toppiksia) ja sitten osalla shortsit ja t-paita. Hmmm…. oma valinta jostain siltä väliltä.

 • Eeva Kolu 1.6.2015 at 12:27

  Joo, sekavaa on. Mulla oli lauantaina juhlamekko ilman sukkiksia ja sandaalit, mutta yläkropan peittona villapaita, takki ja huivi. Että sellainen fifty-fifty-ratkaisu 😀

 • Crline 1.6.2015 at 1:37

  Eijeiei, älä vain lähde kipeenä lenkille! Tein itse sen erheen tammikuun lopussa ja toivuin lopulta flunssasta (ja kaikista kivoista oheistaudeista) vasta huhtikuussa. Ketuttaa hieman että tuosta kolmesta kuukaudesta olisi voinut välttyä jos olisi jaksanut himmailla vielä päivän, pari. Tsemppiä flunssaan ja siitä selviytymiseen, se on todellakin sukkaa ja surkeaa.

  • Eeva Kolu 1.6.2015 at 2:01

   Voi äh! Mulla taas se menee usein niin että jos on pitkittynyt (siis viikkoja kestänyt) flunssa joka on melkein-muttei-ihan ohi, niin sit kun vaan lähtee kevyesti liikkumaan olo jotenkin normalisoituu eikä enää tunnu kipeältä. Toki täytyy tunnistaa milloin on OIKEASTI kipeä. Vähän siis käyn höntsäämässä, kuulemma sit saa kevyesti liikkua kun kurkussa ei enää tunnu pahalta 🙂

 • Miia 1.6.2015 at 2:11

  Samastun liikkumattomuuden kamaluuteen tällä hetkellä enemmän kuin vähän. Minulta meni toissa viikonloppuna polvilumpio ja juoksulenkit jää nyt sen seurauksena tältä kesältä väliin, suoraan sanottuna en tiedä miten kestän. Onneksi pelkällä ”keppikävelyllä” käynti tekee jo mielelle hyvää..
  Voimia sairastavalle!

 • mia k. 1.6.2015 at 2:11

  No, kurja tosiaan noi ”lenssut”!! Huh! Laitanpa sulle tähän ns yhden linkin, jonka tein jo ekan kerran vuonna 2012 kun vielä Virpi Mikkonen oli lilyssä ;)) ja, vaihdeltiin tällasia poppakonsteja flunssaan, ja nopeampaan parantumisilmiöön 😉
  http://www.lily.fi/blogit/mia-k/pari-hyvaa-kikkaa-mm-ikakriiseihin
  tuolta löytyy kyllä muutakin 🙂
  Mut, laitan tähän vielä erikseen, jos et jaksa tekstiä ns kahlata! Oliiviöljyä n pari senttiä lasinpohjalle, tai sen verran kuin ns sietää. Ja sitten puristaa sitruunaa joukkoon, ja muutamia kertoja päivässä, mutta ennenkaikkee ennen nukkumaan menoa! Aamulla on jo takuulla ”terveempi olo”! 😉
  Sitten: n 2 dl oliiviöljyä+kurkumaa 2 rkl + 1 tl mustaapippuria! Anna maustua, ja aamuisin 1-2 tl nassuun! Ja, tätä reippaasti käytettynä ruuanlaitossa, nam! Itse teen seoksen reiluun 4 dl. Ja otan joka aamu ja päivä 1-4 tl. Mutta vain kokeilemalla löytää sopivan annoksen itselleen 🙂 Tätä seosta suositellaan mm ihmisille, jotka ovat läpikäyneet syövän.. auttaa nopeasti kehon immuunipuolustusjärjestelmään vahvistavasti! Samaten vanha kunnon Kalanmaksaöljy! Aurinkoinen mieli kaupan päälle ♡♡♡

  Jos kokeilet, olisi mukava kuulla mitä pidit! 🙂

  Ps. Toi kahvihan on ns samaa, kun laittaa oikeaa kuohukermaa ja hunajaa sekä rippasen kardemummaa! Ah, lähtee melkeen taju kun on niin hyvää! Suosittelen ;))

 • Henna 1.6.2015 at 6:51

  Moi! Ensinnäkin kiitos mielenkiintoista blogista! Olen eksynyt tänne vastikään ja tykkään sun persoonallisesta tyylistä kirjoittaa. 🙂 tää kesäkuu kyllä kutsuu vaihtamaan inkkarikesä vaatteisiin, mutta itsekin huomasin tänään pitäväni kaulahuivia. Noh, kyllä se sieltä.. Itsekin vasta flunssailin ja kirjottelin blogiini hyvän ”flunssa-shotin” ohjeen. Käy kurkkaamassa ja paranemisia! 🙂
  http://kaikuvana.blogspot.fi/2015/05/mehukasta-tiistaita.html?m=1

  Henna
  http://kaikuvana.blogspot.com

 • LauraK 1.6.2015 at 9:47

  Hahaa! Sulla on samanlainen sumppikuppi kun mun miehellä! On muuten tosi hyvä, lainailen sitä usein! 🙂

 • Jenna 2.6.2015 at 9:39

  Tsemppiä paranteluun! Täällä kans vastaava flunssa neljättä viikkoa. Alussa olin pari päivää saikullakin, mutta sitten tuli sellainen olo, etten kehtaa sluibailla kotona, mutta usein töissä on puolestaan sellainen olo, että hävettää nuhailla ja köhiä. Usein aamut ovat tukkoisia, päivät ei mitään (paitsi ajoittaista voimakasta nuhaa tai sitten sellasta äänenselvitys -köhää) ja siinä kaikki. Minäkään en oikein tiedä, pitäisikö sairastaa vai vaan elää. Toistaiseksi olen vältellyt raskasta urheilua ja käynyt lähinnä reippailla ja pitkillä kävelylenkeillä. Ei kai tämä loputtomasti voi kestää?
  Kerro sitten, mitä flunssa piti urheilukokeilusta!

  ps. Ei sitten mitään kuvapäivityksiä Instaan mistään sairaalareissusta tms! Ne ovat kiellettyjen listalla

 • EvaL 4.6.2015 at 9:35

  Jos olo tuntuu veteleltä en minäkään suosittele liikkumista. Hubbyssani oli kanssa jotain lenssua. Laitoin kundi paran juomaan 1tl ruokasoodaa + vettä se avitti jo eteenpäin. Lopulta sen kai tappoi kaverien kanssa vietetty juopottelu + sauna hetki. Mutta sanoisin että osta kaupasta puolukkamehua (itse taisin juoda viimeeksi meritalon) ja juo koko pullo viikossa tyhjäksi. Mehu toimii aina. 😀

  Silloin kun oli täällä Etelässä 3.6 se myrsky niin meitsi hiihti ulkona shortseissa ja t-paidassa. Mut hei Merihaan lapsia. 😉

 • Isa 8.6.2015 at 12:04

  Jep – itselläni oli viime viikolla toppatakki käytössä yhtenä iltana, ja seuraavana aamuna töihin taas pelkässä jakussa. Ota tästä kelistä nyt sitten selvää 😀