Elämä Tyyli

Lauantaijuttuja

13.6.2015

marant-(3-of-8)

marant-(7-of-8)

Onko parempaa tunnetta kuin herätä aamulla luullen että on sunnuntai, ja tajuta jossain vaiheessa hampaita harjatessaan, että onkin vasta lauantai? Ihan kuin saisi synttärilahjan päivänä, joka ei ole syntymäpäivä.

Lauantaihini kuuluu, hmm, no ainakin tätä ihmeellistä vihreää ja aurinkoa, kuten varmaan sinunkin.

marant-(5-of-8)

marant-(1-of-8)

marant-(8-of-8)

Ensimmäinen talitintti lensi tänään raollaan olevasta ikkunasta sisälle kello 6.30. ja kävi suoraan keittiön pöydällä nököttävän banaanileivän kimppuun.

Ei miellyttävin herätys, jos on itse saapunut kotiin neljä tuntia aiemmin. (Koko kaupunki oli eilen ulkona, niin minäkin.)

Mutta en jaksa enää välittää niistä tinteistä. Jos ne oppivat sisäsiisteiksi, saavat minun puolestani vaikka jäädä taloksi. Meikkishän aina valittaa, etten viitsi leipoa kun ei ole tarpeeksi syöjiä.

marant-(2-of-8)

marant-(6-of-8)

Nyt jätän tintit ja liihotan itse kohti keskustaa – nopean some-tsekkauksen mukaan tänään olisi tarjolla ainakin raakakakkua Lasipalatsilla ja tapaksia Rautatientorilla, beach volleyta, suppausta ja dancehallia. Mutta ihan ekana taidan houkutella jonkun juomaan lasit roseeta terassille.

Mitä mainiointa päivää, nauttikaa – on vasta lauantai…!

marant-(1-of-1)

 • Jakku ja housut ISABEL MARANT
 • Silkkipaita ja ballerinat MASSIMO DUTTI
 • Laukku SAMUJI
Pehmeämpi päivä
Walk on by

Saattaisit pitää myös näistä

 • huis 13.6.2015 at 2:01

  Turussa on kaunis päivä myös. Kävin kultani kanssa kaupungilla. Uudesta keskustan pitsapaikasta oltiin jalkauduttu kadulle jakamaan maistiaisia. Olin ajatellut, että konseptia voisi testata (siellä voi kai tilata kokonaisen pitsan sijasta myös puolikkaan pitsan ja salaatin tai jotain…), maistiaisen jälkeen aion ehdottomasti testata. Samoille kävelykadun kulmille on ilmestynyt myös uusi meksikolainen, en ole tutkinut sitä vielä lähempää, mutta kiinnostavan olosia vaihtoehtoja…Ihanaa, tänään on ilmassa vihdoin vähän kesän leppeyttä, sielu kiittää.

  • Eeva Kolu 13.6.2015 at 5:50

   Oi, lempeitä tuulia Turkuun x

 • Silja Maaria / Mintunmustaa 13.6.2015 at 5:46

  Ihanaa, ne tintit rakastaa sua Eeva. No, ihmekös tuo. <3

  • Eeva Kolu 13.6.2015 at 5:51

   Haha, kiristettynä saattiaisn myöntää, että kyllä mäkin alan vähän lämmetä niille.

 • Christelsita 7.9.2015 at 11:26

  I think kids would love stuff like this. The problem is gtneitg it into the mainstream corner stores again where regular folks can find them.You can only buy expensive nerd comics now aimed at a tiny segment of the adult population.

 • saara 1.11.2015 at 10:24

  Hei tuosta laukusta, onko se yhtä ihana ja käytännöllinen mitä kuvista voisi päätellä? 🙂