Elämä Ruoka

Eka oikea

30.6.2015

southpark-(8-of-11)

southpark-(1-of-11)southpark2

Kesän ensimmäisenä oikeana kesäpäivänä hymy oli niin herkässä, että poskipäitä pakotti.

Päivä oli täydellinen. Tiesin sen jo sitä eläessäni ja tiedän sen nyt näitä kuvia selatessani.

Fiilis oli niin kokonaisvaltaisen tyytyväinen ja onnellinen jo heti aamusta, kun kävelin koiran kanssa kotikadulla – v i h d o i n … tuntui, että leijuin sandaaleissani (!) ja t-paidassani (!!) pari senttiä asfaltin yläpuolella. Onneksi oli rekku hihnan päässä, muuten olisin saattanut kohota ilmaan ja liihottaa Ranskaan asti.

southpark-(4-of-11)

southpark-(10-of-11)

Lähdettiin haahuilemaan kaupungille, törmättiin kaveriin, mentiin porukalla lounaalle.

Istuttiin terassilla niin kauan, että pöytä ehti olla varjossa, auringossa ja taas varjossa. Käytiin läpi kaikkien työasiat, asuntoasiat, treeniasiat ja koira-asiat. Poltin nenäni, taas. Hyvän päivän merkki.

southpark-(5-of-11)

southpark-(7-of-11)

southpark1

Lounaspaikaksi valikoitui uusi Southpark – tosi viihtyisä miljöö, ihana terassi suoraan Koffin puiston laidalla. Ruokakin oli aika jees.

Kaunis ilma, terassi, pari kaveria ja aikaa – ei siihen sen kummempaa tarvita, päivään, jolloin kaikki tuntui olevan täydellisen hyvin.

southpark-(3-of-11)

southpark-(9-of-11)

southpark-(2-of-3)

Kesälystiä kesti vain päivän, mutta olipa se ihana päivä. Äsken jäin Esterin perse -tyyppisen sadekuuron kouriin ja palasin kotiin kylmästä hytisevänä uitettuna koirana, mutta näitä kuvia katsoessa hymyilyttää taas. Ehkä eilisen voimin jaksaa taas hetken.

Mutta siis huomio, vain hetken. Että älkää nyt sääjumalat saako siellä mitään sadistisia ideoita.

southpark-(1-of-3)

 

Southpark 
Sinebrychoffin puisto, Helsinki

(Ruis)rock, rauha ja rakkaus
Zen-mestari talossa

Saattaisit pitää myös näistä

 • EvaL 1.7.2015 at 8:51

  Repesin huutonauruun kun näin että ajotie tulvi ja jouduin vielä ylittää sen. Se näytti enemmän vesiliukumäeltä sillä hetkellä. 😀

  • Eeva Kolu 1.7.2015 at 12:43

   Se kuuro oli KREISI! Kävelin treeneistä kotiin ja näytin siltä että suihkulle ei enää olis ollut tarvetta…

 • hmmm 1.7.2015 at 7:19

  Moikka Eeva!
  Ajattelin kysyä, josko sinulla olisi antaa Helsinki-vinkkejä. 🙂 Olen täällä sukulaisten lapsenvahtina vielä muutaman päivän ajan, ja noin kello neljästä eteenpäin minulla on aina loppupäivä vapaata aikaa. Olen hyvin itseksenikin viihtyvää tyyppiä, joten sinällään seuran puute ei iltasellakaan haittaa, mutta toki esimerkiksi syömässä olisi kivempi käydä kaverin kanssa kuin yksin. 🙂 Eli siis, olisiko sinulla vinkata jotain tekemistä/näkemistä yksin seikkailevalle Helsingin-turistille, joka vieläpä omaa hyvin minimaalisen opiskelijabudjetin! Voi vinkkailla ihan tosi perus turistijuttujakin, olen tutustunut maamme pääkaupunkiin aivan hävettävän vähän. 😀

  • Eeva Kolu 1.7.2015 at 7:51

   Moikka, no nyt kesällä tuo merenranta on ihan must! Kauppatorin ympäristö (+vanha kauppahalli), ja sit Kaivopuistonranta/Merisatamanranta, ihan mun lempijuttuja Helsingissä 🙂 siinä käppäilet rantabulevardia, ostat Helsingin jäätelötehtaan kiskasta jäden, pysähdyt jollekin ihanalle terassille tai hyppäät paattiin ja matkustat lähisaarille 🙂 nauti!

   • hmmm 2.7.2015 at 2:28

    Kiitos kovasti! 🙂

 • Johanna 2.7.2015 at 7:03

  Minkä rotuinen tuo ihana pieni musta koira on?

  • Eeva Kolu 2.7.2015 at 7:07

   Hän on italianvinttikoira Hjördis 🙂