Tyyli

Löytöjä

23.7.2015

Lähdin yhtenä päivänä kaverini mukaan Punavuori kierrättää -treffeille, hakemaan kaverilleni housuja.

(Tiedoksi muualla asuville, että kyseessä on jo legendaarista mainetta nauttiva Facebookin kierrätysryhmä.)

Selvisi, että myyjä oli itse asiassa tuttavani – ja että hänellä oli kaapissaan muitakin aarteita, jotka etsivät uutta kotia. Loppujen lopuksi pikaiset treffit ovella vaihtuivatkin tunnin kestäväksi penkomissessioksi, jossa kävimme läpi paitsi vaatekaapit myös kuulumiset.

tehtis-(4-of-4)

Palasin kotiin mukanani musta silkkimekko sekä tämä Tiger Jeansin vihreä mokkatakki. Päivän saalis: ei aivan tuore, mutta erinomainen.

Housut ovat nämä samat T by Alexander Wangit, nekin kierrätetyt. Silkkipaita on sataan kertaan nähty Massimo Dutti.

tehtis-(3-of-4) Omistan hyvin vähän koruja – yksi kaulakoru, kaksi sormusta ja kaksi rannekorua, siinä koko kokoelmani. Muita käytän joka päivä, rannekorua vaihtelen.

Tämä kuvassa näkyvä on uudempi hankinta Kapteeninkadun Lifestyle-kaupasta. 

tehtis-(1-of-4)

Nämä Pour La Victoiren sandaalit hankin viime vuonna talvialeista ja ne ovat olleet paras kenkäostokseni koskaan. Korkkarit, joilla on hyvä kävellä, jaksaa seistäkin vaikka koko päivän.

Lesti on niin täydellinen, että ostaisin jatkossa kaikki kenkäni tältä merkiltä – harmi vain, että merkin kenkien ulkonäkö ei ole tämän parin lisäksi miellyttänyt silmää. (Mitä haaskuuta! Löytää nyt omaan jalkaansa täydellisesti istuva kenkämerkki ja todeta, että suunnittelijalla on täysin erilainen maku kuin minulla.)

Mitäs löytöjä te olette viime aikoina tehneet?

Takki
Anna hyvän kiertää

You Might Also Like

 • laulau 23.7.2015 at 5:46

  Olet aina niiiiin tyylikäs! 🙂

  Muistan joskus taannoin, että mainitsit blogissa omistavasi vain viisi kenkäparia. Kuvittelenko vain vai onkohan niitä enemmänkin?.. Haluaisin päästä omasta kenkäkaaoksestani, ja olisi rohkaisevaa jos joku selviäisi viidellä (tai max. 10) kenkäparilla ympäri vuoden.

  • Eeva Kolu 23.7.2015 at 5:54

   Kiitos kaunis! Mulla on nyt 6 kenkäparia, koska ostin pari viikkoa sitten uudet sandaalit 🙂

 • sari 24.7.2015 at 1:45

  Onko sulla oikeasti noin vahan koruja? Ei siis yhtaan “vahan prameanpaa juhlarannekorua”, “isoaidin kaulakorua jota kaytan kerran vuodessa jouluna”, tai “niita korviksia joita en ole kayttanyt kymmeneen vuoteen mutta eihan ne nyt tilaakaan vie”? Enta rippiristi???

  Mulla on korurasiassa (yllamainittujen lisaksi) esim. kasiluokan puinen papukaijakorvis (tietty vaan yksi koska silloin oli kai ensimmaista kertaa cool etta on vain yksi korvakoru). ja tahattomasti pariton tahtikorvis jota en ole kayttanyt… yli kahteenkymmeneen vuoteen? Ja sellainen sormus missa on hevosen paa (jota en tainnut kayttaa edes silloin kuin sain sen ala-asteella :D). Ja siis kasi sydamella, ma olen tavaran suhteen aika nirso ja karsin jatkuvasti.
  Mutta mita tehda tarpeettomille koruille? Eihan arvometallia nyt voi roskiinkaa heittaa, mutta kuka haluaa parittoman kultakorviksen?

  • Eeva Kolu 24.7.2015 at 6:43

   Juu on. Vielä viime vuonna mulla oli noiden lisäksi ihana iso cocktailsormus, mutta unohdin sen Wienin lentokentän vessaan. Sen tilalle olen nyt vuoden etsinyt korvaajaa mutta ei ole löytynyt vielä mieluista. En ole koskaan omistanut mitään arvokkaita koruja, joten kaikki turhat oon vuosien saatossa myynyt kirppiksellä. Parittomia korviksia jne. voi myydä romukullaksi!

 • A 24.7.2015 at 7:37

  Mahtavia löytöjä! Mistä ostit ne korkkarit? Tietäähän KAIKKI, että nyt on OUTNETin CLEARANCE eli paljon fashionbränejä -80%. Koot ovat mitä on mutta itse olen löytänyt sieltä vaikka mitä. Nyt himoitsen rag and bonen sellaisia ihania oxford-mallisia nahkakenkiä -80% mutta olen jo käyttänyt oman budgetin tältä erää–seuravaalla kerralla sitten.

  • Mar 25.7.2015 at 3:41

   Tää on ihana kommentti. Tulin hyvälle mielelle vaikken aiokaan suistaa itseäni nykyistä pahempaan konkurssiin Outnetin clearancessa. Kiitos kun jaoit tiedon muillekin.

   • A 26.7.2015 at 8:06

    Kiitti–haluan antaa hyvän kiertää:D Aina ei tarvitse olla hirmun rikas, että saa jotain hirmun kallista;)

  • Eeva Kolu 25.7.2015 at 6:02

   Sieltä Outnetistäpä nämäkin kengät! Kiitos vinkistä, huomasin liian myöhään ja kaikki ihanuudet oli jo myyty. Ensi kerralla tarkempana!

 • I May Say 24.7.2015 at 5:38

  Löydöt ovat olleet sisustus/kodinhankitoja: ruokapöytä (vintage, 2nd hand liikkeestä), säilytyskoreja, (ent tehtaan kermakoreja) ja Pehtoori-pannu, molemmat 2nd hand, FB-kirpparilta.
  Vaatteita olen ostanut muutamia kesän loppualeista (- 50-70 %), mutta ei niitä ole tarvinnut. Tulevan talven lomamatkaa varten ostin muutaman rantaloippanan sekä uudet aurinkolasit.

 • HANNA 24.7.2015 at 6:31

  Noh, oon löytänyt esimerkiksi äidin komerosta aidot mom jeansit vastikään! Blogista löytyy raporttia niistä ja muistakin löydöistä jos kiinnostaa kurkata 🙂

 • EvaL 25.7.2015 at 11:47

  Booztsista löysin Eccon Saunter nilkkurit alesta, jalat kiittää varmasti talvella nimittäin niissä on huiman pitävä kumipohja!! Allbeautystä bongasin labelm:n organic sarjan jättikokoiset shampoon&hoitsikan huokeaan hintaan (minä sekä ystäväni kiittää ja kuittaa). :)) Huom lähetyksemme otti osumaa sen verran että jouduttiin yllättäen kaatamaan hoitsikka kahteen toiseen pulloon mutta koska jako oli muutenkin tiedossa niin eipä tuo nyt haitannut mutta ihan tiedoksi vain jos joku miettii sieltä tilaamista. 😛

 • Minna / sunnuntaiaamu.fi 27.7.2015 at 6:01

  Löysin belgialaisesta vintage-kaupasta ihan täydellisen festaripusakan. Kreisi kuosi kammotti alkuun yksinkertaisista linjoista tykkäävää, mutta hitto vieköön, hullulta vaikuttanut takki onkin ollut tämän festarimuijan ykkösasuste.

 • Emmi 15.8.2015 at 7:05

  Vanha postaus jo, mutta selatessani (jotenkin päädyn blogiisi aina vähän puolivahingossa, tosi satunnaisesti) osui silmään.. ja halusin vaan sanoa, että olettepa poikkeuksellisen kauniita yhdessä, sinä ja asusi 🙂 Kivaa viikonloppua!