Elämä Koti

Kaneli kuiskii ja sitruunaruoho tuoksuu

28.11.2015

… se on sellainen bloggarin lauantai.

lordag-(1-of-2)

Viikko on ollut aika hektinen, ja tohina jatkuu vielä, koska huomenna lähden matkalle. Siksi tänään tekee mieli hetki fiilistellä kotia. Oikaisen jalat tuolille, kuuntelen lällyjä biisejä, nakuttelen kuvia koneella, pyykkikone pyörii.

Juon kanelicappuccinoa, koska olemme viime aikoina taas hekotelleet Frasier-jutuille.

”Double decaf, non-fat latte, medium foam, dusted with just the faintest whisper of cinnamon.”

”Double cappuccino, half-caf, non-fat milk, with just enough foam to be aesthetically pleasing but not so much that it leaves a moustache.” 

Rasvattomaan maitoon saati kofeiinittomaan kahviin en lähde, mutta kanelihenkäyksen lisään Nilesin kunniaksi.

lordag-(2-of-2)

Jos kaipaatte päivälle tekemistä, piipahtakaa Parolan aseman joulumarkkinoille, jossa on paljon bloggareita myymässä kaikkea hienoa käsintehtyä. En pääse itse paikalle matkavalmistelujen vuoksi, mutta sain sisäpiirisuhteita hyväksikäyttäen kuormasta etukäteen Vihreä talo -tuoksukynttilän.

Kohta täytyy pusertaa kasaan viimeiset työjutut ja lähteä kaupungille ostamaan maitohappobakteereita ja sen sellaisia, mutta sitä ennen vielä yksi faintest whisper of cinnamon…

Onks kiire on moi pus
Mainio marraskuu

Saattaisit pitää myös näistä

 • saara a 28.11.2015 at 9:51

  Ihanaa, että viihdyt taas kodissasi! Minulle kävi samoin konmarijutun ja postaustesi jälkeen. Liian kivaa kotona. Vaihdan poikkeuksetta suunnitelmat niin, että kotona vietetty aika maksimoituu. Syytän ja kiitän sinua. Kiitos ja antoisaa matkaa!

 • Outi 28.11.2015 at 10:23

  😀 Tunnustan..katselen edelleen sunnuntain Frasier-uusintoja ties monettako kertaa ja hekottelen niille yksikseni. Parempaa ei ole tarjolla. 🙂 Kuulostaa ihanalta nuo kynttilät, yleensä kun tuoksukynttilöitä pystyy polttaa vain vähän kerrallaan. Tai sitä tuoksua tulee ihan tarpeeksi ilman polttamistakin.

 • Maaritti 28.11.2015 at 9:01

  Frasier on ihan paras! Kuin myös blogisi :))

 • Melissa 29.11.2015 at 1:48

  Mikään ei pelasta huonoa päivää paremmin kuin sohvalle käpertyminen glögimukillisen ja blogisi kanssa! Kirjoituksistasi tulee vain niin lämmin ja inspiroitunut olo ja oma arkikin alkaa kummasti tuntua jotenkin ihanalta! Kiitos tästä <3

  Ja hei, jos joskus haluaisit tehdä postauksen omista lemppari blogeistasi, täältä löytyy kiinnostunut! Tarvitsen lisää yhtä ihanaa luettavaa kuin tämä!