Elämä Tyyli

Neljä yötä jouluun

20.12.2015

perjantai18-(5-of-7)

… säästä ei uskoisi.

perjantai18-(6-of-7)perjantai18-(2-of-7) Tänään olen herännyt kahdeksalta aamulla ja siitä saakka odottanut, että aurinko nousee, jotta voisin ottaa pari valokuvaa. Kello on nyt kolme iltapäivällä eikä aurinko ole vielä tänään noussut – ehkäpä on aika myöntää tappio ja pistää pillit pussiin. 

Nämä kuvat nappasi Stella perjantaina. Nekin on otettu kolmelta iltapäivällä, ei kolmelta yöllä. Ei kai näille päiville voi kuin nauraa. Ja kääntää katseen toiveikkaana mihin vain: kynttilän liekkiin, läppärin ruutuun… Alan ymmärtää yöperhosia. Kaikki me tarvitaan vähän valoa. Vaikka sitten keinotekoista.  

  • perjantai18-(3-of-7)takki ja pooloneule Marimekko
  • hame Minimum
  • laukku Zara
  • kengät A.P.C.
  • pipo FWSS
Totuus löytyy hyasinteista
Joulunodotusta

You Might Also Like

 • Viva i colori 20.12.2015 at 3:30

  Valoa, jos mitä, me kaikenlaiset eliöt ja oliot kyllä tarvitaan. Lohdutin pimeää murehtivaa mummuani toteamalla, että vuodenaika on yhtä pimeä meille kaikille eikä kannata murehtia asiaa, johon ei voi itse vaikuttaa. Näiden pimeiden päivien jälkeen kevään auringonsäteet tuntuvat taas yhtä voimaannuttavilta kuin joka kerta aiemminkin. Kaupungin valojen loisteesta maalle muutettuani on tuntunut, ettei pimeä ole maalla niin pimeää kuin kaupungissa. Vaikka kyllä täälläkin on pimeää. 🙂 Ehkä tähtitaivas ja kuu valaisevat – aina silloin kun sattuvat näkymään. Valoa ja iloa jouluusi, Eeva! 🙂

 • p 20.12.2015 at 4:56

  Heräilin joskus aamulla vessaan, en katsonut kelloa ja kömmin saman tien nukkumaan vähän lisää. Häivähtelin välillä hereille, mutta millään ei olisi raaskinut lopettaa nukkumista. Kun lopulta nousin, tuijotin aika typertyneenä kelloa. Se oli puoli kaksi päivällä! Joo, edellinen yö oli jäänyt vähän lyhyeksi, joo, olin mennyt nukkumaan 12 ja yhen välillä, mutta kuitenkin! Sitten tajusin, miten hämärää oli ja ymmärsin itseäni vähän paremmin :D. Todennäköisesti olisin herännyt aikaisemmin jos makuuhuoneeseen oli ohuiden verhojen läpi siivilöitynyt jonkinlaista valoa tänä aamuna. 🙂

 • Lusikka 20.12.2015 at 7:44

  Huomasin päivällä myöskin, että aurinko päätti olla nousematta tänään… Ehkä sekin tarvitsee välillä lepoa? Mutta kyllä sitä valoa vaan ihminen kaipaa, muunkin kuin D-vitamiinin vuoksi…

 • Sapu 20.12.2015 at 9:14

  Terkkuja Oulusta, täällä on kolmelta jo pimeä. :/ Lumi lohduttaa kyllä, mutta sekin sulaa parhaillaan kovaa vauhtia. Joulumieli silti korkealla. 🙂

 • *jossu* 21.12.2015 at 4:52

  Terveisiä vaan Lapista ;)! (En kyllä ole itse siellä nyt, pakeni etelän aurinkoon ja 25 asteen lämpöön..)
  Pimeys on kyllä tosi erilainen eri puolilla Suomea: Lapissa on sellainen musta pimeys (tai meillä Keski-Lapissa sinertävä sen auringonnousun ja -laskun välisen tunnin ajan), Etelä-Suomessa enemmänkin harmaa. Lumi tai sen puute kai siihen vaikuttaa.. Ymmärrän hyvin, miksi harmaa pimeys on masentavampaa!

 • Mirena 22.12.2015 at 9:40

  Tänään on talvipäivänseisaus, eikö se päivä tästä ala nyt pitenemään! Kuinka ihanaa, kohta se aurinko alkaa taas kurkkia sieltä! 🙂