Kauneus

Mádaran mega-ale

27.8.2018


madaraale (1 of 2).jpg

Vinkkaanpa teille, että Mádaralla on juuri nyt käynnissä jo perinteinen 24 tunnin alennusmyynti, jossa kaikki sarjan tuotteet ovat 40 % alennuksessa. Nyt on siis hyvä tilaisuus hankkia peilikaapin vakkarit tai testata jotain, mikä on jo pidempään kiinnostellut. 

Pari vinkkiä valikoimasta:

Kasvoöljyt. Etenkin Radiant Energy on suhteellisen varma ostos, joka sopii useimmille ihotyypeille, myös epäpuhtaalle iholle. Koostumus on kevyt (kyseessä on kuivaöljy) ja imeytyy nopeasti. Alen jälkeen kasvoöljyjen hinta-laatu-suhde on sitä luokkaa, ettei vastaavaa taida kovin usein tulla vastaan. 

Naamiot. Mádaralla on nykyään yllättävänkin laaja ja kiinnostava valikoima naamioita. Esim. AHA-hedelmähappokuorinta  on edullisempi vaihtoehto Juice Beautyn kulttinaamiolle. Jos ihosi on hikisen kesän ja aurinkorasvan jälkeen yhtä tukossa kuin minulla, kannattaa testata myös Detox Ultra Purifying -savinaamio tai Smart Anti-Pollution -naamio, joka sisältää mutaa ja aktiivihiiltä. (Aktiivihiili tuntuu muuten olevan tällä hetkellä kaikkialla niin ihonhoidossa kuin terveystuotteissakin.)

Nestesaippuat. Näitä voi käyttää sekä käsisaippuana että suihkugeelinä. Kauniit pullot, omaperäiset tuoksuyhdistelmät ja hinta, joka ei huimaa (etenkään alen jälkeen!). Suosikkini on Jasmine & Meadowsweet. 


madaraale (2 of 2).jpg

Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil. Kevyt öljy, joka imeytyy tosi nopeasti, joten valitsen sen jos haluan öljytä kroppani aamulla. Tuoksu on mieto, kevyen sitruunamelissainen. Öljyä suositellaan erityisesti raskaana oleville ja kaikille muillekin, joita kiinnostaa kiinteämpi iho. Hyvä kuivaharjauksen jälkeen.

Gloss & Vibrancy -shampoo. Haastavan hiuslaatuni vuoksi löydän todella harvoin luonnonkosmetiikan (tai sen puoleen synteettisenkään) puolelta shampoota, joka ei joko tekisi hiuksistani kuivaa jouhta tai rasvaista lättänää. Mádaran Gloss & Vibrancyssa on hyvä pesuteho ja se jättää tukan ilmavaksi ja pehmeäksi.

Mádara oli varmaan Dr. Hauschkan lisäksi ensimmäinen merkki, johon joskus kymmenisen vuotta sitten tutustuin kiinnostuttuani luonnonkosmetiikasta. (Hirveästi muuta ei silloin ollutkaan saatavilla.) Hauskaa huomata, että vaikka luonnonkosmetiikan valikoima on sittemmin varmaan tuhatkertaistunut, sekä Mádaralla että Hauschkalla on edelleen kummallakin paikkansa kylppärissäni. 

Ale on voimassa ainoastaan 28.8. eli se starttaa heti vuorokauden vaihduttua ja päättyy klo 23:59. Kamppiksen aikana yli 50 € tilaukset toimitetaan ilman postikuluja!

Kirjoitus sisältää affiliate-linkkejä

Toipilasihon pelastaja: hoitoneste
Australia kylppärissäni

Saattaisit pitää myös näistä