Elämä Tyyli

Vuoden viimeinen ilta

3.1.2015

uva5

uva3

Oli tosi lähellä etten jäänyt tänään illalla kotiin murjottamaan. Uudenvuoden pläänit peruuntuivat viime hetkellä ja marttyyrihenkinen suunnitelmani oli syödä kilo suklaata, vahdata leffaa ja olla aggressiivisesti tykkäämättä kenenkään hippakuvista Instagramissa.

Sitten ajattelin, että hitto mitä potaskaa! Minähän halusin nostella maljoja ja juhlia. Sanoin itselleni: Eeva Kolu! Onko tämä se ihminen, joka haluat olla vuonna 2015? Sellainen, joka antaa muiden sanella miten asiat menevät, vai sellainen, joka pistää mekon päälle, lakkaa kynnet ja keksii uuden suunnitelman vaikka lennosta!? MITÄ?? KUMPI?? AI KUMPI??? EN KUULE!! Jaa se jälkimmäinen? No niin, SILLÄ LAILLA! 

(Kyllä, olen löytänyt itsestäni pienen koutsi Taylorin kaikkien niiden vahtaamani miljoonan Friday Night Lights -jakson jälkeen. Clear eyes, full hearts, can’t lose!)

uva2

Uusi suunnitelma onneksi etenee täyttä häkää – sen ensimmäinen osa on skumppaa lasiin ja korkkarit jalkaan. 

uva1

Vuoden 2014 viimeisenä iltana oloni on kepeä, kirkas ja hyvä. Ei vain luottavainen siihen, että ensi vuodesta tulee hyvä, vaan suorastaan innokas. En malta odottaa, mitä ensi vuosi tuo tullessaan.

Toivotan teille kaikille mitä mahtavinta uudenvuodenaattoiltaa, vietittepä sitä tanssilattialla tai sohvalla.

Ensi vuonna nähdään!

(P.S.: täällä on hyvä niksi glitter-kynsilakan poistoon. Jotenkin minusta tuntuu, etten ole ainoa jolla on sille huomenna käyttöä.)

((P.P.S. Muistuttakaa, että kerron ensi vuonna tuosta mahtavasta henkarista.))

(((P.P.P.S. Vielä kerran: HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!)))

Matka alkaa
Uusia alkuja

You Might Also Like

  • tuuli 5.1.2015 at 2:44

    Onnea uudelle vuodelle ja uudelle blogille! Mistä tuo ihana mekko on hankittu?

  • Eeva Kolu 5.1.2015 at 3:14

    Kiitos Tuuli! Mekko on Karen Millenin 🙂 x