Koti

Hauskaa Halloweenia

31.10.2015

halloween-(4-of-5)

Iloista pyhäinpäivää! Hmm, tuossa lauseessa mättää nyt jokin… pitäisikö ennemminkin toivottaa synkkää pyhäinpäivää?

halloween-(1-of-1)

Yksi lempiasioitani maailmassa on tehdä kukkakimppuja ja pöytäkoristeita. Nämä tein pari päivää sitten Halloween-bileisiin. 

Inspiraationa oli ajatus alkemistin työpöydästä. Lopullisessa versiossa itse kemuissa oli vielä isoja ametisteja ja True Detective-henkisiä risuasetelmia. Ja tietysti musta pöytäliina ja kynttilöitä. 

halloween-(3-of-5)

Halloween-kimpussa ei haittaa, vaikka kukat olisivat jo vähän parhaat päivänsä nähneitä. Risut on kerätty metsästä, minikurpitsa ja kummalliset karvapallerot kukkakaupasta. Vanhat astiat ovat ystävän varastoista ja hämähäkit pilailupuodista.

halloween-(1-of-5)

Omaan viikkooni on jo sisältynyt sen verran paljon jännitystä, että jätän kummitusjutut tältä illalta väliin ja suuntaan sen sijaan kaverin synttäreille.

Kivaa iltaa kaikille! Ja jos oven taakse ilmestyy kalvakannäköisiä kavereita, jotka pyytävät lupaa astua kynnyksen yli, muistakaa kieltäytyä…

Taite(i)llaan
Lokakuussa

You Might Also Like

 • emzi 31.10.2015 at 5:21

  Ihanan näköinen kimppu 🙂

 • jhh 2.11.2015 at 5:46

  tää sun blogi on aivan ihana Eeva! aina kun täällä käy tulee kauheen seesteinen ja selvä olo siitä mikä on tärkeetä ja merkittävää. Kiitos siis tästä hyvän olon paikasta! : )
  Mua kiinnostais kuulla lisää sun vaatekaapin karsimisprojektista ja millaisia vaatekappaleita on jääny jäljelle, tai siis mitkä on ns. sun “vaatekaapin kulmakiviä”. Itellä on kans kova aikomus koko ajan karsia vaatekaapin sisältöä ja pienet vinkit noi inspiroivalta ihmiseltä ei ois yhtää pahitteeks. ; )

  • Eeva Kolu 2.11.2015 at 8:26

   Kiitos JHH! Mun vaatekaappiprojekti elää vielä, mutta kyllä kulmakiviä on selkeästi: kasmirneuleet, nahkahame, raitapaita, pari tosi hyvää takkia ja parit tosi hyvät kengät, musta rento mutta siisti mekko sekä yksi bleiseri, jolla saa skarpattua minkä tahansa asun.