Elämä Kulttuuri

Heroes

11.1.2016

bowie

Hänen ansiostaan halusin lähiöteininä pukeutua tekoturkissomisteiseen takkiin ja piirtää silmiin mustat rajaukset. Mutta ennen kaikkea hänen ansiostaan uskalsin tehdä niin, vaikka kaikilla kuului olla Helly Hansenin toppatakki.

Ja kun 15 vuotta myöhemmin pohdin elämäni vaikeinta päätöstä, hän lauloi turn and face the strange niin kauan että uskoin.

Kiitos Bowie, ikuisesti inspiroiva.

And we kissed, 
as though nothing could fall
and the shame was on the other side.

Alkuun valokuvausharrastuksessa
Sunnuntai

Saattaisit pitää myös näistä

 • Mrs. M. 11.1.2016 at 11:29

  <3

 • FanniK 11.1.2016 at 12:48

  Oi Eeva! Hitsiläinen, kun en aikaisemmin ole kiittänyt sinua! Olen oppinut sinulta niin paljon! Yksi mukavampia juttuja jota olen sinulta oppinut, on pienistä asioista nauttiminen: kahvikupillinen kivassa kahvilassa, ruuan kattaminen kauniisti (vaikka kattaisinkin vain itselleni!), hyasintit ja niiden tuoksu. Ja monia muita! Ja sitten löysin lempitelkkarisarjanikin täältä, My mad fat diaryn! Ja opin laittamaan ruokaa. Ja oi, se kauneus, jota sinulla on kaikkialla, sitä olen haltioituneena katsellut. Ajatella, että minä olen vain yksi tuhansista, joka näin ajattelee. Kiitos, kiitos! Olet huippu. Toivon kaikkea parasta sinulle!

 • emmien 11.1.2016 at 2:22

  <3

 • uk, yksi persikoista 11.1.2016 at 4:29

  Tämä päivä on tumma, blackstar …tiesin jotenkin, että tämä on myös sinulla mielessä tänään, hiljaiseksi vetävä uutinen.