Elämä

Kaikki mitä rakastin

1.2.2016

Ystäväiset, on tullut aika sanoa hetkeksi heippa.

heippa16

En ole kertonut tätä aikaisemmin, mutta tällä blogilla on alusta asti ollut missio. Kuten esittelin idean silloiselle poikaystävälleni: no mä haluun luoda mediaan semmoisen paikan, jossa nuorella naisella on tilaa olla.

Ja sellainen paikka tämä blogi on ollut, minulle ja ilmeisen monelle muulle. Täällä meidän ajatuksillamme on ollut väliä. Täällä äänensä on saanut kuuluviin, vaikka ei ole se joka huutaa äänekkäimmin ja provosoi raflaavimmin. Täällä on saanut fiilistellä, innostua, pettyä, tuntea – ja tänne on harvoin kyynisyyden ilkkuva sormikaan tökkinyt.

Nyt monen vuoden jälkeen voin sanoa, että olen ilmeisesti onnistunut missiossani. Se tuntuu hienolta ja olen siitä valtavan ylpeä – ja suurin kiitos kuuluu tietysti teille lukijoille.

Ehkä juuri nyt on oikea hetki lähteä uuteen suuntaan, kun kaikki on erinomaisen hyvin. Olen saanut tästä valtavasti hyvää elämääni ja tuntuu, että olen saanut sanottua sen, mitä halusin tällä blogilla sanoa.

(Pähkinänkuoressa: valitse rakkaus, valitse rakkaus, valitse rakkaus. Ok?)

heippa15Jännittää, tietysti. Saattaa olla ihan mielipuolista lopettaa homma juuri nyt, kun blogi on vihdoin päässyt siihen, mitä tavoittelin ja lukijoitakin on enemmän kuin koskaan. Puhumattakaan siitä, että olen viimeisen vuoden elänyt tällä, joten huomisesta alkaen olen käytännössä työtön.

Epäilen päätöstäni monta kertaa päivässä, mutta joka kerta kun mieleni kelat alkavat pyöriä, sinkoilla ja poukkoilla kaikkiin eri suuntiin, pääni sisäisistä äänistä se kirkkain ja viisain keskeyttää touhun alkuunsa. Toteaa tyynesti: your work here is done. Nyt on aika jollekin muulle, luota vaan. (Kyllä, pääni sisäiset äänet ovat kaksikielisiä).

Moni teistä on kysynyt, mitä se jokin muu on. No esimerkiksi:

Alan kirjoittaa kirjaa.

(Ups! Kaikki ovat neuvoneet, että älä nyt jumalauta sano tuota ääneen, se on kuulemma paras tapa varmistua siitä, että kirja ei ikinä valmistu. Mutta syteen tai saveen, halusin nyt jakaa tämän kanssanne, kun te olette jakaneet niin paljon minun kanssani viime viikkoina. Uskomattomia viestejä, kohtaamisia kaupungilla – olette kietoneet minut sellaiseen rakkauskapaloon että tässä mielentilassa luulen pystyväni ihan mihin vain.)

Mutta sitä ennen aion pitää vähän lomaa. Jos löydän halvan äkkilähdön, kilautan säästötilin auki ja karkaan aurinkoon, jos en, vetelehdin pitkin Helsingin katuja. Pistän läppärin ja kännykän hetkeksi kiinni, totuttelen elämään ilman bloggaamista. Kahdeksan ja puolen vuoden jälkeen olen melko utelias näkemään, millaista se on.

heippa1251Tämä sivusto ja sen arkistot jäävät auki. Vaikka urani bloggaajana tulee nyt ainakin toistaiseksi päätökseen, en näe mitään syytä miksi en voisi silloin tällöin käydä kirjoittelemassa tänne, jos siltä tuntuu. Kertomassa kuulumisia, vinkkaamassa, kun tulee uusia projekteja, tai sitten vain purkamassa mieleni tai kameran muistikortin sisältöä. Pysytte parhaiten perillä seuraamalla blogin Facebook-sivua. Jatkan toki Instagramissakin päivittelyä, käyttäjänimeni on @eevakolu.

Jaa… nyt se olisi sitten viimeisten rivien paikka. Miten kaikki päättyy?

Sitä en tiedä.

Tämähän on vasta alku.

Kiitos.

Mä ikkunoita putsailen
Sitähän se kaikki on

Saattaisit pitää myös näistä

 • mikko 1.2.2016 at 1:15

  ❤️

 • Heini 1.2.2016 at 1:18

  Sen kirjan minä varmasti ostan ? Onnea tulevaisuuteen minne ikinä päädytkin! Ja kiitos tästä blogista, kiitos kiitos kiitos.

 • satu 1.2.2016 at 1:24

  Kiitos Eeva yhteisistä vuosista, kauniista sekä viisaista sanoista niin iloisina kuin surullisinakin hetkinä. Niinhän sitä sanotaan, että vasta kun jokin loppuu tai jotain menettää, niin huomaa kuinka tärkeää se onkaan ollut. Niisk. <3

 • Viivik 1.2.2016 at 1:27

  Tuhannet kiitokset näistä vuosista! Kirjaa odotellessa.

 • Laura 1.2.2016 at 1:27

  Oioi… Itku tuli, mutta hymy naamalla. Rakkaudentäyteistä elämää sinulle Eeva!

 • Marile 1.2.2016 at 1:27

  Hyvää jatkoa ja onnea tulevaan! Odotan jo että pääsen lukemaan kirjasi 🙂

 • Pin 1.2.2016 at 1:29

  Liikutuin. Paljon onnea matkallesi Eeva <3

 • Anita 1.2.2016 at 1:31

  Kiitoa Eeva kaikesta ja hyvää matkaa tuntemattomaan. Emme ole aina blogisi kanssa kulkeneet käsi kädessä, mutta kuin vanhat ystävät, aina kun olemme tavanneet on juttua riittänyt. Kiitos kun olet ollut siinä. ❤️

 • Kaisa 1.2.2016 at 1:31

  Kiitos Eeva ja onnea tulevaan! Kirjasi ostan ehdottomasti. Haluan kiittää vielä ranskalaisen raparperikakun reseptistä sekä kirja- ja tyylivinkeistä.

 • Kirsi 1.2.2016 at 1:31

  Kiitos Eeva näistä blogiteksteistä, ja tuhannesti rakkautta kaikkeen uuteen! <3

 • Hanna 1.2.2016 at 1:32

  Hei Eeva!

  Olen lukenut blogia vuosia ja kiitos kaikesta! Oon pari kertaa nähnyt sut ja tullut moikkaamaan, on tehny mieli sanoo vaikka mitä mutta oon vaan mumissu jotain tyhmää. Ensin olin aivan järkyttynyt, että lopetat, mutta jos tää ottaa enemmän kuin antaa sulta niin hyvä, että uskallat. Mutta ihanaa, että kirjoitat kirjan! Lupaan lukea!

 • Leena 1.2.2016 at 1:35

  Voi Eeva, blogisi on ensimmäinen jota olen alkanut aktiivisesti seurata. Kirjoitat todella hyvin ja vaikka olen sinua lähes 30 v vanhempi, olen oppinut sinulta paljon. Kiitos ♥ ja hyvää jatkoa! Jään kaipaamaan

 • Venla 1.2.2016 at 1:35

  Suurkiitos Eeva inspiroivista teksteistäsi! Kirjoitan itsekin ammatikseni ja toivon, että jonain päivän opin kirjoittamaan yhtä kauniisti ja viisaasti kuin sinä. Nauti lomasta ja uusista kuvioista! Meitä on täällä monta, jotka eivät malta odottaa, että pääsevät ostamaan kirjasi 🙂

 • Pipsa 1.2.2016 at 1:36

  Ihanaa Eeva!!!

 • Kata 1.2.2016 at 1:37

  Kiitos, Eeva, kaikista näistä vuosista ja kirjoituksistasi! Moni tekstisi on koskettanut, huvittanut, antanut ahaa-elämyksiä tai nostattanut matkakuumetta puhumattakaan reseptiesi testaamisesta. Kaikkea hyvää ja siunausta elämääsi jatkossa!

 • szz 1.2.2016 at 1:37

  Kiitos Eeva! ❤️ Tsemppiä tulevaan!

 • anniina 1.2.2016 at 1:38

  <3
  nyt menee kylmät väreet ja melkein itkukin kuristaa kurkussa. oikeastaan ihan hullua, täähän on vain blogi… kirjan kirjoittaminen on mahtava juttu. ihan älyttömästi tsemppiä siihen projektiin! odotan jo julkaisua.

 • Suvi55 1.2.2016 at 1:43

  En nyt osaa sanoa muuta kuin kiitos, kiitos kaikesta.

 • IdaH 1.2.2016 at 1:45

  Voi Eeva, kyllä kaikkein suurin kiitos kuuluu sulle. Joten,
  Kiitos. <3

 • Minna 1.2.2016 at 1:46

  KIITOS kuuluu sinulle! Kaikkea hyvää tulevalle!!

 • Ada 1.2.2016 at 1:49

  Ajattelin, että tämä postaus olisi ollut haikea lukea. Ei se ollut, tulin tyytyväiseksi samalla tavalla, kun sulkee hyvän kirjan viimeisen sivun tai kun koskettavan elokuvan lopputekstit alkavat. Tämä oli tässä, ihanaa, että sain sen kokea. Kiitos.

  • Elinapelina 1.2.2016 at 4:37

   Olipa hyvin sanottu, olen tismalleen samaa mieltä! Kiitos Eeva.

  • Marjan 2.2.2016 at 8:02

   Adan sanoihin yhdyn minäkin. Lämmin hymy nousi kasvoille viimeisestä kirjoituksesta. Kiitos Eeva!

  • ReetaJohanna 2.2.2016 at 9:55

   Just nappiin sanottu, Ada <3

   Ihanaa, että jätät blogin auki. Saa käydä välillä lukemassa juttuja ja fiilistelemässä. Kaikkea hyvää sinulle ja jos joskus sinut Helsingin reissulla näen, niin tulen nykäisemään hihasta. Ja ehkä halaankin.

   Terkuin, Johanna

 • Amaalia 1.2.2016 at 1:49

  Kiitos Eeva näistä vuosista! Jo Oi ihana turhamaisuus sai minut aikoinaan koukkuun. Olen lukenut tätä blogiasi alusta asti. Olet yksi Suomen parhaista nuorista kirjoittajista. Sinulla on tapa sanoa asiat oivaltavasti ja kauniisti. Puhumattakaan mahtavista elämänohjeista ja kirja- ja reseptivinkeistä. Kauniin kielen lisäksi sinulla on siis myös asiaa :). Saat anteeksi blogin lopettamisen sillä ehdolla, että saamme joskus lukea yhtä ihanan kirjasi! Sitä odotellessa, rakkaudella!

 • Varpu K 1.2.2016 at 1:52

  Liikuttunut kiitos minunkin puolestani. Sinulla on ollut suuri, positiivinen vaikutus!

 • Minnan 1.2.2016 at 1:54

  Hei Eeva, sä olet aitoudessasi ja rohkeudessasi hurjan inspiroiva. Teet just niin kuin sydän sanoo, puhut tapahtumista ja tunteista aseistariisuvan rehellisesti ja osuvasti, ja ajattelet myötätuntoa täynnä. Olen varmasti viisastunut monen sun kirjoituksen ansiosta, tai ainakin saanut perheessäni mestarikokin maineen sun resepteillä. Ei hassumpaa, ei ollenkaan. Mitä rakkauteen tulee, toisiksi viimeisin kirjoituksesi osui maaliin. Olen kauan ollut yksin, mutta en yksinäinen kovinkaan usein. Ja rakkautta, sitä olen pullollaan. Kaikkea hyvää. Jään odottamaan kirjaa.

 • turbonaattori 1.2.2016 at 1:54

  Eeva, en ole kovinkaan uskollinen seuraaja ja luen blogeja vain satunnaisesti, mutta sinun blogisi ääreen olen palannut vuodesta toiseen. Matkaasi on ollut mielenkiintoista seurata. Olet kirjoittajana omaa luokkaasi. Toivon sinulle onnea uuten elämänvaiheeseen ja kärsivällisyyttä kirjan kirjoittamiseen.

 • Laura 1.2.2016 at 1:55

  Kiitos ihanasta blogista ja onnea kirjan kanssa!

 • Aija 1.2.2016 at 1:56

  Voi surku. Tää oli paras blogi ikinä. Sain täältä niin paljon ajattelemisen aihetta ja neuvoja elämään, että nyt tuntuu jännittävältä. Miten otan ne kaikki ohjeet omaan elämääni?
  Kiitos Eeva paljosta! ❤️

 • Emppuheppu 1.2.2016 at 2:01

  Jee!! Paras uutinen melkein ikinä! Siis kirja! Tänään viilettäessäni pyörällä pitkin jäisiä Helsingin katuja minua nauratti kun joku tuntematon tyyppi huusi minulle iloisesti Halipatsuippa. Siispä halipatsuippa Eeva ja paina niitä kirjoja niin monta että minullekin ja siskolleni riittää omat. Ja minunkin sisäiset äänet puhuu englantia… Kökkö-englantia möyheällä äänellä…

 • Laura 1.2.2016 at 2:02

  Kiitos Eeva. Kirjoitat kauniisti ja koskettavasti. Olet antanut lohtua ja kirjoitustesi avulla olen oppinut sen, että kaikki tulee järjestymään. Olen kiitollinen ja odotan kirjaasi toiveikkaana.

  Iloista kevättä ja paljon rakkautta ❤️

 • Inka 1.2.2016 at 2:03

  :’) :’) Kiitos sinulle Eeva!

 • Heini 1.2.2016 at 2:03

  Kiitos <3

 • Anu 1.2.2016 at 2:10

  Kiitos Eeva❤️
  Tulee ikävä kauniita ja todenmukaisia kirjoituksiasi. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja tuleva kirjasi tulee varmasti hankituksi.

 • sannero/lempihetkiä. 1.2.2016 at 2:12

  Kiitos ♡

 • Sari 1.2.2016 at 2:14

  Kiitokset ihanasta blogistasi! Mielessäni huusin ”JEEE!”, kun tulin tuohon kohtaan, jossa kerrot kirjoittavasi kirjan. Sitä jaksaa nyt odottaa, kun voi palata lukemaan blogisi arkistoja ja ehkäpä niitä uusiakin postauksia silloin tällöin. 🙂

 • Iina 1.2.2016 at 2:18

  Kiitos Eeva blogistasi, olet ollut minulle aidosti tärkeä!

 • Marjo 1.2.2016 at 2:20

  Suuri kiitos Eeva kaikista viisaista sanoista vuosien varrella! Oon varma, että saat kyllä kaikkea mahtavaa tilalle, vaikka blogi jää pois. Onnea uuteen alkuun!

 • Sazou 1.2.2016 at 2:21

  tämä on nyt ihan eri aiheesta, mutta pakko päästä sanomaan kun olen tätä joka ilta kelaillut. Eli olet mielestäni todella paljon pariisilaisen TV kanavan France 24:n toimittajan Florance Villeminot näköinen. Iltaisin tummatukkaisempi Eeva Kolu lukee mulle uutiset 🙂

  http://www.telesphere.fr/FlorenceVilleminot

 • MariaE 1.2.2016 at 2:25

  Kiitos ❤
  Onnea matkaan!

 • riikka 1.2.2016 at 2:33

  kiitos Eeva!

 • anhalt 1.2.2016 at 2:35

  Eeva, olet WOW! ❤️ Kiitos kuluneista vuosista ja keep up the good work! Tiemme kohtaavat varmasti jälleen jossakin vaiheessa..

 • Outi 1.2.2016 at 2:40

  Kylmät väreet ja kosteat silmät. Kiitos Eeva ja tsemppiä. <3

 • Tallis 1.2.2016 at 2:40

  Kiitos kaikesta. ❤️

 • Kati 1.2.2016 at 2:44

  ”Jokaisella on omat purjeet
  ja haluttu suunta,
  jota päivien tuulet
  ja elämän myrskyt sekoittavat,
  piirretyn reitin suuntaa muutellen.

  Pidä lujasti kiinni
  ja anna mennä – täysin purjein.”

  Tämä jotenkin mielestäni sopii sinun tilanteeseesi. Kiitos Eeva, blogiasi tulee ikävä ❤️

 • HannaHooo 1.2.2016 at 2:45

  Kiitos Eeva, olet inspiroinut enemmän kuin uskotkaan. Olen jo vuosia odottanut lihavoitua lausettasi – onnea uuteen!

 • Viva i colori 1.2.2016 at 2:51

  Olet ehdottomasti saavuttanut mainitsemasi kauniin mission – paljon enemmänkin!
  Älä toki epäile sanoa ääneen, että alat kirjoittaa kirjaa. Olen jo nyt täysin vakuuttunut, että kirjastasi tulee i-h-a-n-a. Ja tiedätkö, jokainen postauksesi on kuin pala ihanaa kirjaa. Tai itse asiassa postauksesi sisältävät paljon hienompia ja oivaltavampia ajatuksia kuin monikaan parisataasivuinen kirja.
  Nauti lomastasi, teetpä sen millä tyylillä tahansa.
  Nauti kirjasi kirjoittamisesta, teetpä sen millä tyylillä tai aikataululla tahansa. <3
  Ja kyllä! Lupaan valita rakkauden. <3

 • Mimma 1.2.2016 at 2:57

  “On niitä jotka jäävät ja toisia jotka lähtevät, niin on ollut aina. Kukin saa valita itse, mutta on valittava ajoissa, eikä koskaan saa antaa periksi.”
  Tove Jansson

 • Tintsh 1.2.2016 at 3:06

  VÄHÄNKÖ MÄÄ OSTAN SUN KIRJAN! Kiitos monista ihanista hetkistä blogisi ääressä. <3

 • tunnels 1.2.2016 at 3:08

  Kiitos Eeva blogistasi 🙂
  Olen ollut Kaikki mitä rakastin -blogin lukija ihan alusta asti ja aina olet ollut suosikkibloggaajani! Hassua kuinka sitä on itsekin elänyt tämän blogin mukana! On kasvettu luokiolaisesta työelämän kanssa kamppailevaksi öö.. aikuiseksi naiseksi, vaihdettu paikkakuntaa ja asuinmaata pari kertaa, poikaystävät ovat tulleet ja menneet, mutta tähän blogiin olen aina palannut hyvillä mielin 🙂
  Palaan varmasti vielä blogisi arkistojen pariin jossain vaiheessa kurkkaamaan matka- ja ruokajuttuja.
  Onnea kirjan kirjoittamiseen!

 • m 1.2.2016 at 3:12

  Kiitos Eeva! <3 Kaikesta siis!
  Pystyt mihin vaan 🙂

 • Marjo 1.2.2016 at 3:19

  Kiitos Eeva, blogisi on ollut useiden vuosien ajan kiireisen arjen pakopaikkani, levon ja hyvän olon hetki, luotettava ja viisas ystävä. En ole koskaan kommentoinut blogeihin, mutta nyt en millään voi olla jättämättä kiitosta – niin merkityksellinen blogisi on minulle ollut! Onnea ja rakkautta uusiin tuuliin!

 • Mari 1.2.2016 at 3:22

  Kiitos!!!!!! Jään kaipaamaan viisaita, hyvin pureskeltuja, aitoja, inhimillisiä, monipuolisia, kepeitä, syvällisiä, huumorilla höystettyjä tarinoita ja turinoita. Olen lukenut vuosien varrella sellaisistakin kirjoittamistasi aiheista jotka eivät pätkääkään kiinnosta (kuten viini), vain koska korjoitat kaikki jutut niin hienosti. Kaikkea hyvää sinulle, olet avannut omia ajatuksianikin usein!

 • Sazou 1.2.2016 at 3:25

  Laitan tähän vielä vähän hetkeen sopivaa Paavo Haavikkoa.

  Joskus on lähdettävä ja oltava valmis

  ja sidottava paperinsa yhteen

  vietäviksi ullakolle tilikirjojen joukkoon,

  joskus on lähdettävä ja jätettävä askeleet käytäviin,

  ja kuljettava läpi huoneitten muistamatta.

  Puhutaan monista muutoksista,

  mutta tämän ainoan haluaisin väistää

  ja alkaa pitkän matkan menneisyyttä kohti,

  hyödyttömiin päiviin,

  jolloin suuret kukat paleltuvat pengermällä

  ja kallis puunhakkaaja palkataan kantoa lohkomaan.

  ja palata viileydessä autioihin taloihin,

  joissa tavarat on koottu epätavallisiin paikkoihin,

  mutta moni päivä ennallaan ja entisten kaltainen.

  Tiet etäisyyksiin (1951)

 • tuulia 1.2.2016 at 3:27

  Kiitos ihana ihana Eeva kaikesta! Kirjoitan tätä kyyneleet silmissä, blogisi on ollut mulle hurjan tärkeä jo vuosia. KIITOS!!!!!!! Iso virtuaalihalaus ja kaikkea hyvää tulevaan! <3

 • NooraF 1.2.2016 at 3:34

  Kiitokset blogista! Olen kyllä samaa mieltä kanssasi, että silloin kannattaa lopettaa, kun on sellainen olo, että your work here is done. Koska on parempi lopettaa ajoissa kuin vasta sitten, kun ei enää oikeasti keksi_mitään_sanottavaa.

 • Sintti 1.2.2016 at 3:37

  Se on mielenkiintoista kuinka sitä ajattelee, että ei tuo voi tehdä noin, miten näin voi käydä, eihän se VAAN VOI lopettaa, miten se voi tehdä sen minulle? Se on tietenkin naurettavaa ja itsekästä. Sillä eihän tässä ole syytä kuin olla onnellinen! Ihanaa uutta kohti!

  Ja voin tietenkin kiittää. Ja samalla myöntää, että vähän vituttaa, mihin minä nyt peilaan tuntoja.

 • Juuli 1.2.2016 at 3:38

  Kiitos Eeva!
  Vähän alkaa itkettää, tuntuu kuin olisi saattamatta lentokentällä hyvää ystävää matkalle. Olen onnellinen että sinä lähdet, mutta samalla ajattelen että tulee kova ikävä.
  Kiitos kaikesta ja onnellista matkaa minne elämässä menetkin <3

 • Maura 1.2.2016 at 3:38

  Stand proud and walk free, and may a gentle wind always blow into your face.

  Kiitos Eeva <3

 • Lotta 1.2.2016 at 3:41

  Jeee kirjalle!! Kiitos tähän astisista kirjoituksista. Jatkoa odotellessa! Onnea ja kaikkea ihanaa!

 • p 1.2.2016 at 3:42

  Tok joskus kannattaa pitää suunsa kiinni, mut se on vaan hölmöä taikauskoa, että aikeen ääneen sanominen haittaisi!

 • Lotta 1.2.2016 at 3:48

  Itku tuli, olen lukenut tekstejäsi yläasteikäisestä. Kiitos Eeva kaikesta ja onnea tulevaan. <3

 • Hanna-Mari 1.2.2016 at 3:49

  Kiitos ihan valtavasti näistä vuosista Eeva!! Olen niin surullinen ja iloinen samaan aikaan :’) Kaikkea hyvää ja toivottavasti kuullaan susta pian! Pus <3

 • Liisa 1.2.2016 at 4:01

  Kiitos ihanista kirjoituksista vuosien varrella ❤

 • Elisabet M. Rinne 1.2.2016 at 4:03

  Hiljainen lukijasi täällä hei!

  Kiitos blogistasi -se on antanut paljon! Ja rakkaudentäyteistä matkaa, minne ikinä askeleesi vievätkään! <3

  Ps. Jään odottamaan kirjaasi!

 • Roosa 1.2.2016 at 4:04

  Minä olen lopetuspostauksestasi lähtien yrittänyt muodostaa epämääräisistä sanoista järkevää lausetta kuvaamaan sitä mitä sinä ja tämä blogi olette antaneet minulle. Nyt on keksittävä jotain sillä eivät ne sanat ole yhtään sen paremmassa järjestyksessä. Olen lukenut blogiasi niin kauan kuin voin muistaa, kenties jo alusta asti. Aloitin teininä ja olen nyt kohta 25v, olen siis matkannut nuoreksi aikuiseksi tämä blogi rinnallani. Itken nyt, koska tämä blogi on ollut muuttuvassa elämässäni yksi harvoista pysyvistä asioista, joiden pariin olen aina halunnut palata. Ja silti, en kai koskaan kommentoinut (tai ehkä pari kertaa), harmittaa. Olen kokenut yhteyttä sinuun ja sanomisiisi, ja kerran näin sinut Helsingissä mutta en uskaltanut tulla sanomaan ”hei Eeva mä fanitan sua”. Viime vuosina olen huomannut että olen kasvanut enemmän omaan suuntaani, minkä hyväksyminen vei kauan. (Koska kuka haluaa kasvaa omaksi itsekseen eikä esikuvakseen heh..) Siitäkin huolimatta sinusta irti päästäminen tuntuu aivan kamalalta. Toivon nyt näin julkisesti ja hyvin itsekkäästi että joku päivä palaatkin bloggaamaan, koska tällä hetkellä ajatus siitä että täällä ei olisi uusia täydellisesti paikoilleen löytäneitä sanoja odottamassa minua…no se tuntuu vähintäänkin maailmanlopulta. Kiitos sinulle Eeva näistä vuosista, osaisinpa kertoa kuinka paljon ne merkitsivät minulle. Rakkautta.

 • Annukka 1.2.2016 at 4:09

  Kiitos ihana Eeva kaikista ihanista kirjoituksistasi ja viisaista sanoista! Kaikkea ihanaa ja jännää tulevaan, kirjaa odotellessa! 🙂 ❤️

 • SonjaM 1.2.2016 at 4:11

  Kiitos Eeva! Blogisi on ollut suosikkini. Aloitin aikoinaan muotiblogien lukijana, mutta vuosien mittaan sinun tyylisi kirjoittaa ja jakaa arjen seikkailuja on ihastuttanut eniten. Kiitos!

 • Johanna 1.2.2016 at 4:15

  Kiitos.

 • Sarssa 1.2.2016 at 4:18

  Järjettömän suuri kiitos kaikesta hauskasta, kauniista, koskettavasta, inspiroivasta ja ihanasta, mitä olet blogisi välityksellä minunkin elämääni tuonut. Oot paras!

 • iduska 1.2.2016 at 4:27

  Voi ihana Eeva. Kiitos ja hyviä tuulia matkalle. Kirjan ostan ihan varmasti.

 • Hanna 1.2.2016 at 4:28

  Kyllä sinun blogisi on ollut aina se kaikkein tärkein, ja kaikista viikkojen varrella luetuista kommenteista päätellen niin monelle muullekin, etten ihmettelisi, jos huomisen Hesarissa ja ehkäpä muissakin lehdissä olisi henkilöhaastattelusi ja uutinen blogin loppumisesta.

  Olet aina vetänyt omaa linjaasi, niin myös blogisi lopettamisen suhteen, lopetat huipulla. Olen varma, että kirjastasi tulee ihana, odotan sitä jo vähintään yhtä paljon kuin uutta Riikka Pulkkista… Kaikki muukin tulee aivan varmasti menemään hyvin <3

  Rakkautta sinullekin!
  Kiitos kaikesta, ja sitä kaikkea on ollut niin paljon! Hyvä missio, job well done 😉
  Toivon sinulle ihania asioita tulevaan <3

 • Sminki 1.2.2016 at 4:31

  Kiitos.

 • Sonja 1.2.2016 at 4:38

  Kiitos kaikista vuosista, kiitos kaikesta, Eeva. Toivon että joskus kävelet vastaan, ja voin hymyillä sinulle niin leveästi että se piristää päivääsi. Siltä on tuntunut blogisi. Olet ollut elämälle kiitos.

  Kaikkea hyvää jatkoon! ❤

 • Alli 1.2.2016 at 4:50

  Voi ei ja kiitos! Blogi on ollut sitä kaikkea mitä rakastan. Ja pliis, voisitko millään harkita kirjoittelevasi instagramiin myös suomeksi, tässä kielessä on sun käyttämänä niin paljon rivien välissä. Kaikkea iloista jatkoosi 🙂

 • Sara 1.2.2016 at 4:50

  Eeva, kiitos maailman parhaasta blogista! Sinulla on uskomaton lahja kirjoittaa juuri niistä asioista jotka haluamme kuulla, todella kauniisti. Minullekin tuli tippa linssiin vaikka en sinua tunne. Kirjoituksesi ovat tuoneet lohtua ja iloa elämääni. Ikävä tulee blogia mutta tuhannesti onnea uusiin haasteisiin! Kirjan ostan varmasti 🙂

 • Tuija 1.2.2016 at 4:56

  Kiitos Eeva Kolu, kiitos inspiraatiosta elämään ja viisaista sanoista! Jään odottelemaan, kunnes kuulemme sinusta seuraavan kerran. Hyvää kevättä sinulle!

 • Helma 1.2.2016 at 5:01

  Kiitos kaikesta. On ollut hienoa olla tässä mukana. Onnenpotku vielä sulle!

 • Minna 1.2.2016 at 5:03

  Haikein mielin sanon sinulle kiitokset yhteisestä matkasta.
  Tulet mieleeni jatkossakin joka kerta, kun paistan jumalaisen ihania syrnikkejä.
  Uutta kohti <3

 • Nella 1.2.2016 at 5:19

  Kiitos! Olet ollut minulle kuin kaukainen isosisko jonka kuulumisia saan lukea tätä kautta. Monta vuotta olen lukenut blogiasi, kirjoitukset ovat niin upeita etten ole muita blogeja jaksanut edes seurata. Olet ollut minulle roolimallina ja avartanut mieltäni siitä kuinka ihminen voi elää. Kiitos vielä kerran! Odotan innolla kirjaasi!

 • Lotta 1.2.2016 at 5:23

  Kiitos Eeva♡ kiitos kiitos kiitos.

 • Pukke 1.2.2016 at 5:35

  Kiitos Eeva! Kuten niin monen muunkin lukijan kohdalla, suurenmoinen blogisi on tuonut elämääni kovasti iloa, lohtua ja ajattelemisen aihetta. Olet todellakin onnistunut missiossasi.:) Kaikkea hyvää elämääsi, jään odottamaan jatkoa!

 • Nelli 1.2.2016 at 5:35

  Kiitos tästä blogista ja onnea matkaan!

 • Anniliiini 1.2.2016 at 5:43

  Oikein mukavaa tulevaisuutta 🙂

 • saturr 1.2.2016 at 5:46

  Kiitos kaikista näistä vuosista ja niihin kuuluneista koskettavista teksteistä. Erityiskiitos ruokaohjeista ja Turku-vinkeistä 🙂

 • Sara 1.2.2016 at 5:47

  Kiitos.

 • Pauliina 1.2.2016 at 5:48

  Kiitos kaikesta, Eeva! <3

 • Annika 1.2.2016 at 5:48

  Olen vuosia lukenut silloin tällöin blogiasi, viime aikoina ahkerasti. Kiitos kaikesta, kirjaa odotellessa 🙂 Tulethan välillä kertomaan kuulumisia tänne.

 • M. 1.2.2016 at 5:58

  Kiitos, kaikesta.

  Kuulin tänään jotain, josta ehkä itse oivalsin jotakin – jätän sen myös tähän:

  ”Passion is not a plan. It’s a feeling – and feelings change.”
  -Terri Trespicio

 • mimm-i 1.2.2016 at 6:08

  Kiitos Eeva !

 • Jenna 1.2.2016 at 6:09

  Äääh itkettää!! :’) Kiitos ihanasta blogista ja kaikista viisaista sanoista. Ja ihanista resepteistä, niistä olen pitänyt eritoten! En malta odottaa kirjaasi, luen sen takuulla, jahka se ilmestyy! Kiitos! :3

 • Lora 1.2.2016 at 6:17

  Kiitos Eeva kaikista niistä kauniista kuvista, herkullisista resepteistä ja inspiroivista teksteistä. Blogisi on näiden vuosien aikana antanut niin paljon 🙂 Oikein innostavaa matkaa kohti uutta <3

 • Heidi 1.2.2016 at 6:22

  Kiitos Eeva tästä matkasta blogisi lukijana! Sinulla on kaunis sydän. Onnea tulevaan, lämpöä ja lempeä elämääsi! <3

 • Laura 1.2.2016 at 6:25

  on kyllä tullut missio onnistuneeksi:-) kaikkea hyvää jatkoon, kirjan kirjoittamiseen ja muuhun! xx

 • elinapelina 1.2.2016 at 6:28

  kiitos!! tämä oli ihana ajatusten ja ideoiden lähde ja rauha. kiitos vielä 🙂

 • Elppi 1.2.2016 at 6:33

  Musta tuntuu ku oisin lukenut hyvän kirjan loppuun. Kylmät väreet meni koko kropan ja läpi ja silmät kostui. Kiitos Eeva, toivottavasti törmään suhun vielä jotain muuta kautta!

 • Lotta 1.2.2016 at 6:43

  Oot vilpittömin ja ihanin! Mukavaa lomaa 🙂

 • Sirpa 1.2.2016 at 6:47

  Lämmin kiitos ja halaus Sinulle, Eeva.
  Onnea matkaan uusille poluillesi!

 • Maarit 1.2.2016 at 7:00

  Tää on vähän ku ihana kirja loppuu. Tai elokuva tai biisi. Samalla on haikea, mutta tyytyväinen ja onnellinen olo. Ja tietää, et vaikka ei tuu enää mitn uutta (jatko-osaa tms.), voi aina toistaa repeatilla sitä samaa hyvää niin monta kertaa ku haluaa. Niin myös sinun blogia. Kiitos Eeva <3

 • Kaneliini 1.2.2016 at 7:01

  Muutaman kyyneleen sain tirautettua tämän viimeisen kirjoituksen aikana, mutta kiukkuisesti pyyhin ne pois. Tuntuu kuin jotain tärkeää elämässäni olisi nyt tullut päätökseen. Kiitos tästä matkasta, ja paljon onnea ja rakkautta tulevaisuuteesikin. Sun kirja päätyy varmasti kirjahyllyyn! <3

 • Hanna 1.2.2016 at 7:02

  Kiitos Eeva. <3

 • Kirsi 1.2.2016 at 7:12

  Onnea ja iloa, Eeva! Ja kiitos.

 • Venla 1.2.2016 at 7:13

  Kiitos.

 • saarailona 1.2.2016 at 7:13

  Kiitos Eeva ihanista ajatuksista vuosien varrella, blogiasi lukiessani olen kasvanut aikuiseksi ja ehkä edes hieman viisaammaksi juuri tekstiesi ansiosta 🙂 jonain päivänä aion vielä matkustaa yksin, oli kohteena Meksiko tai Vietnam ja tuhlata muutaman euron enemmän sukkahousuihin, because it’s worth it! Kiitos kiitos ja kaikkea hyvää sinulle!

 • Sara 1.2.2016 at 7:17

  Kiitos Eeva! Minun matkani sinun ja blogisi kanssa on ollut vajaan vuoden mittainen, mutta olen nauttinut suuresti jokaisesta kirjoituksestasi ja odottanut uusia aina ilolla. On ollut mahtavaa lukea syvällisiä ja joskus vähemmän syvällisiä mietteitäsi. Onnea unelmien tavoitteluun!

 • EevaE 1.2.2016 at 7:19

  8 1/2 v! Jösses, kiitos kaimaseni näistä vuosista! Olen lukenut blogiasi alusta saakka ja aika on kulunut kuin siiviilä, vaikka olenkin huikeanhuono kommentoija :). Tsemppiä kirja- ja kaikkiin muihinkin tuleviin projekteihisi! On ollut huikeaa seurata kasvuasi epävarmasta opiskelijatytöstä tyyneyttä ja onnea huokuvaksi upeaksi naiseksi. Sun asenteella ja meiningillä kaikki on mahdollista :).

 • reeta-mari 1.2.2016 at 7:27

  matka
  uskallatko seurata
  pyrstötähteä
  myrskytuuliin yksin lähteä?
  uskallatko astua aavelaivaan
  jota eivät muut näe,
  kuuletko jo tuulessa paukkuvat
  purjeet?
  -heli pukki

  kiitos! kiitos. kiitos <3

 • Mia 1.2.2016 at 7:28

  Kiitos Eeva <3
  Tämä blogi on ollut yllättävän tärkeä asia elämässäni. Nyt sen loppuessa minua itkettää. Sinä osaat kirjoittaa niin hyvin, viisaasti ja kauniisti. Kaiken lisäksi vaikutat vielä niin sympaattiselta tyypiltä.

  Kiitos, kiitos, kiitos.
  Kirjaasi odotan ja sen ostan.

 • Laura 1.2.2016 at 7:28

  Kiitos hyvänmielen blogistasi Eeva! Luin blogiasi useamman vuoden ja nyt laitan ekan viestin, koska halusin kiittää kauniista ja lempeästä tyylistäsi kirjoittaa erilaisista asioista. Tekstisi herättivät ajatuksia ja tunteita, monesti mieli on ollut tyyni sen jälkeen, kun olen lukenut blogiasi. Myös lukijoiden kommentteja on ollut mukava lukea. Kaikkea hyvää elämääsi!

 • Sara 1.2.2016 at 7:28

  Olen lukenut blogejasi ainakin kahdeksan vuotta (ja silloinkin luin kaikki siihen mennessä kirjoittamasi blogikirjoitukset), joten pala tuli kurkkuun, kun ilmoitit lopettavasi blogin kirjoittamisen. Kiitos kaikista viisaista sanoista, kauniista kuvista ja monista luottoresepteistä. Kaikkea hyvää!

 • Hilma 1.2.2016 at 7:29

  Tämän blogin ääressä on naurettu ja itketty, ihmetelty ja ihastuttu. Blogisi on todella ollut paikka, jonka ääreen tulla ja ottaa hetki omaa aikaa – ajatella ja nähdä asioita uudessa valossa. Kiitos Eeva! <3

 • Wilma 1.2.2016 at 7:39

  Kiitos

 • TauGent 1.2.2016 at 7:47

  Kiitos Eeva näistä kaikista vuosista!! On ollut ilo lukea ajatuksiasi, usein ne ovat olleet niin just siihen hetkeen ja tarpeeseen sopivia, välillä paremmin kuin mitä olisin voinut ikinä itse ajatella. Olen nauttinut äärimäisesti aina tekstiesi lukemista, joten onnea kirja projektin pariin! Kiitos kun olet jakanut ajatuksia, elämääsi ja kaikkein eniten tunteitasi. Vaikka harmittaa, niin ymmärrän mitä tarkoitat sillä ylimääräisellä ajalla – että haluat nähdä mitä tapahtuu kun ei ole blogia. Onnea, kiitos kaunis ja intoa tulevaan! Sitä blogisi on minullekin tuonut 🙂

 • Nog 1.2.2016 at 8:04

  Kiitos!

 • Kaisa 1.2.2016 at 8:06

  Moi Eeva,
  kirjoitan nyt vihdoin kun oon lukenut tätä ja aiempia blogejasi paljon. Ihan itkettää että lopetat kirjoittamisen, kirjasi ostan varmasti jahka se valmistuu – ei paineita kuitenkaan!! Oot niin älykäs ja ihana nainen, juuri sunlaisia ihmisiä ja juttuja ainakin minä kaipaan elämääni. Toivon sulle kaikkea hyvää ja onnea ja menestystä jnejne.! Susta kuullaan vielä :* ♡

 • Emilia 1.2.2016 at 8:07

  Minäkin olen lukenut, Joensuussa, Helsingissä, välitunnilla, busseissa, sunnuntai-aamuisin. Ja melkein itkien tänään. Kiitos kaikista kauniista hetkistä ja valokuvista, ihanista ja lempeistä ajatuksista <3

 • Johanna 1.2.2016 at 8:11

  Kiitos Eeva kaikista teksteistä, kuvista ja resepteistä! Olet mielettömän lahjakas kirjoittaja, jään innolla odottamaan kirjaasi! Kaikkea hyvää sinulle ?!

 • S 1.2.2016 at 8:16

  Olen seurannut blogiasi lähes koko sen olemassaolon ajan. Blogisi on kaunis, ihana, koskettava, ja se on antanut minulle näiden vuosien varrella ajattelemisen aihetta, lohtua ja rohkeutta. Olet ihana. Luen kirjasi heti, kun siihen on mahdollisuus.

  Hyvää uutta alkua! <3

 • Anna 1.2.2016 at 8:20

  Kiitos Eeva kaikesta! Tämä blogi on ollut kuin lämmin ystävän halaus. Hyvä, lämmin, hellä. Mutta tärkeintä minulle on ollut kaikki tuottamasi ilo. Ja oi, kuinka arvostan, että toteutit kaikki viimehetken toiveemme lempikirjoista rakkauteen. Onnea matkaan ja kaikkea hyvää! <3

 • Sini 1.2.2016 at 8:22

  Kiitos kaikesta ja onnea matkaan <3

 • Henna-Kaisa 1.2.2016 at 8:27

  Oon haikeana, mutta hurjan iloinen siitä, että olit niin epäitsekäs että jaoit ajatuksesi, lahjakkuutesi, neuvosi ja reseptisi meidän kanssamme. Kiitos kaikista vuosista ❤️

 • Tuuli 1.2.2016 at 8:54

  Kyyneleet tipahtelee näppäimistölle. Kiitos, kiitos, kiitos. <3

 • Roosa 1.2.2016 at 9:24

  Kiitos Eeva! ❤️ Rohkeutesi on niin inspiroivaa, blogisi on kulkenut elämässä ja monissa kasvunvaiheissa mukana, ehkä nyt jokin etappi on saavutettu. Harvoilla on taitoa ja syvyyttä kirjoittaa kuten sinulla, ihanaa kuulla että jatkat kirjoittamista, toivottavasti et koskaan lopeta.

 • tiippa 1.2.2016 at 9:25

  Hei, hei, kiitos ja onnea <3

 • Terhi 1.2.2016 at 9:50

  Kiitos Eeva! <3

 • Viivi 1.2.2016 at 11:01

  Kiitos sinulle Eeva ihanasta blogistasi ja onnea tulevaan! ^_^

 • Bella 1.2.2016 at 11:14

  Lämmin halaus täältä! Näkemiin, Eeva <3

 • Hilla 1.2.2016 at 11:15

  Kiitos, Eeva!
  Kirjaa odotellessa olisi hauska saada näihin arkistoihin joku ”Eevan satunnainen” -painike, joka arpoisi onnenkeksien tyyliin lukijalle päivän erikoisen. Tekstisi kestävät kyllä aikaa ja uudelleen lukemista!

 • Kiki 1.2.2016 at 11:39

  Kiitos Eeva näistä vuosista! Ja kiitos varsinkin siitä että jätät blogin ja arkistot auki jotta niihin voi tarpeen tullen (=usein) palata. Onnea kirjan kirjoitukseen, tiedän että siitä tulee bestseller 🙂

 • Satu 2.2.2016 at 12:21

  Kiitos Eeva kaikista kauniista ja inspiroivista teksteistä, ilman niitä monet syvälliset ajatukset olisivat jääneet pohtimatta ja puntaroimatta. Ikävä tulee blogiasi, näemmä muutamalla muullakin kuin minulla. Kaikkea hyvää sinulle jatkoon!

 • Pee 2.2.2016 at 1:49

  Kiitos, pus ja onnea matkaan ❤

 • Lyyli-Maria 2.2.2016 at 5:00

  Lämpimät kiitokset <3 Sinua tulee todellakin ikävä!

 • Kaisa 2.2.2016 at 5:01

  Kiitos ja parasta jatkoa!

 • Susanna 2.2.2016 at 5:26

  Kiitos viisaista sanoistasi ja inspiroivasta asenteestasi. Blogisi on ollut tärkeä. Onnea matkaan uusiin kuvioihin ja kun kirjasi vihdoin ilmestyy lupaan, että se kaunistaa munkin kirjahyllyä.

  Ps. Kuka nyt mulle suosittelee hyviä Podcasteja?! Löysin koko formaatin ainoastaan sun ansiosta. Kiitos siitäkin.

 • annina 2.2.2016 at 5:43

  Ihailen toteutusta: ensin kuukauden pituiset jäähyväiset, sitten kirja-uutinen. Viimeisimpiin kirjoituksiin tulleet kommentit kun näyttää kustantajalle, niin eiköhän sopimus synny. Näinhän tämä menee. Kohta tälle paikalle nostetaan joku toinen, jota ihmiset voivat palvoa tavalla, joka mielestäni asettaa kyseenalaiseksi heidän henkisen hyvinvointinsa. Kirjoitukset ovat olleet hyviä, mutta ei tässä nyt ihan Jumalia olla kosketettu.

  Ilmiönä kiinnostava tämä juttu. Hienoa että Suomessa tämä on mahdollista.

  • Lauraa 2.2.2016 at 7:17

   Olipa tosiaan ovela markkinointijuoni! Pitää vaan jaksaa 8 vuotta kirjoittaa blogia että saa lukijat koukkuun ja sitten pikamenestyksellä kirjailijaksi. On se helppoa, teepä perässä!

   Ehkä sinunkin Anniina kannattaisi mieluummin tehdä töitä oman menestyksesi eteen eikä piikitellä katkerana kun jollain on vuosien työn jälkeen näyttöä, jolla kustannussopimus varmasti irtoaa ja täysin aiheesta?? Käsittääkseni muillakin aloilla edetään nimenomaan edellisten näyttöjen perusteella…

   Eevalle kiitos blogista ja onnea tulevaan!

 • Anni 2.2.2016 at 6:38

  Kiitos Eeva jokaisesta kirjoituksestasi. Jokainen oli aito, elämänmakuinen ja kaunis. Toivon sinulle kaikkea hyvää ❤️

 • Kivimäen Jenni 2.2.2016 at 7:20

  Mulle tuli itku. Olet rakas. Kaikkea hyvää sinulle, nauti Helsingin kaduilla vetelehtimisestä! <3

 • Julia Juliska 2.2.2016 at 7:26

  Kiitos!

 • Tuulikki 2.2.2016 at 7:45

  Kiitos Eeva. 🙂

 • Annie Mink 2.2.2016 at 7:45

  Kiitos sinulle näistä vuosista ja teksteistä <3 Sinulta on saanut tässä blogissa niin paljon hyviä vinkkejä sekä elämän oivalluksia 🙂 Kaikkea hyvää jatkoon, eiköhän sinusta vielä kuulla 😉

 • Lottta 2.2.2016 at 7:46

  Kiitos sinulle! Kiitos blogista, jonka ääreen on jaksanut palata kerta toisensa jälkeen, jonka kirjoituksia on odottanut, josta on saanut lukemattomia ruoka-, kirja-, matka- ja viinivinkkejä. Kiitos kauniista tavastasi kirjoittaa ja kiitos kaikista niistä ajatuksista elämästä, rakkaudesta, hyvästä ruuasta, sisustuksesta ja kaikesta muusta. Kiitos sinulle ja onnea, turvaa, hyviä hetkiä tulevaan❤️

 • mjau 2.2.2016 at 7:49

  Kiitos (isosti hymyillen!!!)!!!

 • Kapteenska 2.2.2016 at 8:11

  Kiitos Eeva tästä yhteisestä matkasta, me blogin lukijat jäädään kyydistä tällä pysäkillä, sun matkasi jatkuu. Oli ihana tutustua. Kirjoita, kun pääset perille. Lämpimiä haleja matkallesi.

 • Lisp 2.2.2016 at 8:18

  Suuri kiitos Eeva näistä vuosista. Olen lukenut kahta blogia säännöllisesti siitä asti, kun näitä on kirjoitettu ja nyt jäljellä on enää yksi. Jännää, ettei minua juurikaan edes harmita lopettamisesi. Älä käsitä väärin, iso ikävä tulee, mutta tieto siitä, että todella kuuntelet sisäistä ääntäsi on ehkäpä suurimpia opetuksia, mitä voit lukijoillesi antaa. Olen kyllä onnellinen puolestasi. Oot rohkee!

 • Tua 2.2.2016 at 8:41

  Kun luin tuon ensimmäisen rivin, minulta pääsi syvä huokaus. ”Nytkö se loppuu”. Kiitos ihanasta blogista, jään innolla odottamaan kirjaasi!

 • Mimosa 2.2.2016 at 9:07

  Kiitos! Kaikkea hyvää ja ihanaa sinulle, Eeva! <3

 • Tulip 2.2.2016 at 10:06

  Kiitos, kiitos ja kiitos. Olet ajatuksissani ja elämällä on varmasti sinulle annettavanaan vielä suuria asioita. Olisi mahtavaa jos niistä joskus tänne blogiin kertoisit. Kirjastasi ei voi tulla muuta kuin kirjoittajansa näköinen, eli herkkä, kaunis ja viisas teos. Sitä odotellessa!!!

 • maijjopa 2.2.2016 at 10:07

  voi ihanaa, täällä yksi takuuvarma kirjan ostaja! olisipas mukava käydä lukemassa juttujasi välillä täälläkin jatkossa.. 🙂

 • Millavee 2.2.2016 at 10:51

  Itku pitkästä ilosta. Kiitos kaunis ❤️ Missio suoritettu, onnea tulevaan! Kirjasi tulee niin kaunistamaan yöpöytääni.

 • Heidi 2.2.2016 at 11:23

  Muistan kun luin vuosia sitten ensimmäistä kertaa kolumnisi Trendistä, aiheena oli villapaidat ja se miten aina ei tarvitse näyttää paljasta pintaa ollakseen seksikäs. Surin kovasti lähtöäsi Trendistä, mutta sitten onneksi löysin Kaikki mitä rakastin- ja Kauhaa ja rakkautta -blogisi. Kiitos kaikesta inspiraatiosta, olen saanut sitä niin ruuanlaittooni, meikkaamiseeni, vaatteisiini kuin sisustukseeni. Kaikkea hyvää elämääsi ❤

  ”Juokse villi lapsi
  juokse kauemmaksi
  siellä kasvat vahvemmaksi
  ja vapaammaksi
  Juokse henkesi edestä
  ota toivonkipinä mukaan”

 • Tuulia 2.2.2016 at 11:25

  Kiitos Eeva siitä kaikesta ilosta, inspiraatiosta ja rohkeudesta, jota olet kirjoituksillasi jakanut. Ihanaa uutta alkua!

 • S 2.2.2016 at 11:30

  Kiitos jokaisesta kirjoituksestasi Eeva! Sinulla on taito koskettaa ihmisiä teksteilläsi, olipa kyse sitten pienistä tai suurista aiheista, iloista tai suruista; elämästä. Sielukkuutta ja aitoutta. Toivon sinulle kaikkea hyvää, onnellista ja taianomaista bloginjälkeiseen elämääsi!

 • Hailie 2.2.2016 at 11:59

  Kiitos näistä vuosista ja kirjoituksistasi! <3 Olet ollut jo vuosia ehdoton lempibloggaajani ja onkin huikean haikeaa lukea näitä rivejä. Kaikkea hyvää ja onnea matkaan!

 • Henna 2.2.2016 at 12:16

  Adios Eeva! Kiitos kaikesta. Blogisi on ollut osa elämääni vuosien ajan. Olet taitava kirjoittaja. En malta odottaa kirjaa! Kaikkea hyvää! Rakkautta!

 • Silja Maaria / Mintunmustaa 2.2.2016 at 12:18

  Heippa hei ihana Eeva, ja kaikkea hyvää! <3

 • Mirjami 2.2.2016 at 12:21

  Kiitos kaikista viisaista, vilpittömistä ja inspiroivista ajatuksistasi vuosien varrella. Kaikkea hyvää tulevaan!

 • Valkoinen tähdikki 2.2.2016 at 1:25

  Kiitos Eeva! <3

 • Aino 2.2.2016 at 2:19

  Kiitos sinulle Eeva, onnea matkaan!
  T. Lukijasi täältä Atlantin toiselta puolelta

 • Tiina 2.2.2016 at 2:41

  Olen lukenut blogiasi vuosia. Se on ollut minulle hengähdystauko keskellä työpäivää, julkisissa kulkuvälineissä jumittaessani tai kotisohvalla kiireisen päivän jälkeen. Olen saanut vinkkejä, ajateltavaa ja erityisesti hyvää mieltä. Kiitos ja lykkyä pyttyyn!

 • Lara 2.2.2016 at 4:23

  Kiitos Eeva! Teksteistä, inspiraatiosta, kaikesta <3
  Onnea kirjaprojektiin, siitä(kin) tulee mahtava!

 • EmiliaZZ 2.2.2016 at 4:49

  Kiitos Eeva vielä kerran kaikesta! Elättelen toivoa siitä, että tämä tosiaan olisi vain toistaiseksi kestettävä tauko. Täällä odottelen ja toivotan sinut iloisena tervetulleeksi, jos/kun palaat blogiaalloille.
  Kaikkea hyvää!

 • Villis 2.2.2016 at 4:59

  Kiitos, kiitos, kiitos!!! Kaikkea hyvää ja terveisiä äidillesi, hänellä on ihana tytär!!!

 • Mineariina 2.2.2016 at 5:02

  Kiitos kiitos ihana Eeva!! <3 <3 Niisk ja ryys, itku tuli. Kaikkea mitä rakastat elämääsi jatkossakin.<3

 • Mira 2.2.2016 at 5:17

  Kiitos Eeva blogistasi. Se on ollut lempiblogini ja niin kuin monelle muullekin, paikka, johon niin mielellään aina palaa lukemaan tekstejäsi. Niin tekstit kuin kuvatkin ovat olleet kauniita ja inspiroivia. Niiden ansiosta tällainen köyhä opiskelija-äitikin on raaskinut ostaa silloin tällöin leikkokukkia arkea piristämään (eikä muuten yhtäkään kertaa ole harmittanut niihin tuhlatut eurot sen rinnalla, kuinka paljon iloa ne kauneudellaan tuottaa). Blogia aion vilkuilla vielä jatkossakin silloin tällöin siltä varalta, että mieleesi on ilmaantunut jotain tänne jakamisen arvoista. Toivon sinulle onnea ja menestystä kaikkeen, mitä elämässäsi päätätkin tehdä!

 • Heidi 2.2.2016 at 5:36

  Kiitos Eeva, että kirjoitat. Olet niin taitava. Herkänkaunista blogiasi on ollut mahtavaa seurata kaikki nämä vuodet. <3 Ja olen jo valmiiksi innoissani siitä, että jonain päivänä saan hankkia kirjahyllyyni sinun kirjoittamasi kirjan. Se on oikeastaan ollut toiveeni jo pitkään.

  Olet ihana. Onnea uusiin seikkailuihin. <3

 • Anna 2.2.2016 at 6:02

  Kiitos kaikesta kauniista,
  Kiitos
  että olet jakanut loistavia reseptejä (esim. Baileys-juustokakku, nam!)
  rennosta ja hyväksyvästä asenteesta
  että tutustutit minut KonMari-menetelmään
  ihanista kuvista
  rohkeudesta tehdä uskaliaita juttuja ja rohkaisusta tehdä niin kuin kuin sydän sanoo
  oivaltavista mietelauseista (”kun puhuu pahaa muista, näyttää itse pahalta”, ”päätöksiä ohjaa joko pelko tai rakkaus”, en muista näitä sanasta sanaan, mutta ne pistävät miettimään ja totean, että oikeassa olet!)
  arjen viisaudesta
  matkavinkeistä
  että et koskaan aliarvioi lukijoitasi.
  Kaikkea hyvää!

 • Halina 2.2.2016 at 6:03

  Katkeransuloisimmat hetket ovat niitä kun jokin ihana asia päättyy, mutta jää kaipauksesta huolimatta silti hyvä olo! Kiitos Eeva blogistasi, se on lohduttanut monet kerrat. Saanut mielessä käyvän myllerryksen hetkeksi pysähtymään ja rauhoittumaan jonkin kirjoituksessasi olleen oivalluksen myötä. Iloista ja ihanaa tulevaisuutta Eeva!

 • A-E 2.2.2016 at 7:36

  Kiitos Eeva! ? On ollut mahtavaa päästä kulkemaan blogin mukana, se on tuonut niin paljon iloa elämääni! Kirjaa jään odottelemaan minäkin ? Onnea uuteen!

 • Pii 2.2.2016 at 8:03

  Minäkin haluan kiittää sinua kauniista ja inspiroivasta blogistasi 🙂 Tänne on ollut aina hyvä tulla. Kiitos <3 Luen ehdottomasti sitten kirjasi!

 • Aino 2.2.2016 at 8:36

  Kiitokset kaikista hienoista hetkistä blogisi parissa vuosien varrelta. Blogistasi on tullut kuin hyvä ystävä, täältä on helppo löytää vastauksia ja lohdutusta, kauniit tekstisi ovat herättäneet paljon ajatuksia. Onnea rohkealle päätöksellesi!

 • Leopoldina 2.2.2016 at 9:09

  Kiitos näistä vuosista, Eeva! Sinä olet blogillasi tuonut paljon aurinkoa minun ja monen muun päiviin. Hyvää matkaa tästä eteenpäin!

  ”Vain kesyt linnut kaipaavat. Villit lentävät.” (Elmer Diktonius)

 • Päivi 2.2.2016 at 9:20

  Eeva, kiitos.
  Alku, hmm… Eilen jotain loppui. Ihminen, jonka kanssa tunsin, olin yhtä ja läsnä, hengitin, olin minä, katosi. En enää tuntenut, yhteys oli poissa. Muutos. Miksi on niin vaikeaa uskaltaa, päästää irti ja ottaa se askel? Alku, jos tämä olisikin alku.
  Eeva, sanoissasi on rakkaus, kiitos. <3

 • Annee 2.2.2016 at 10:51

  No nyt kun se tuli niin ihmeellistä ettei tunnukaan minkään lopulta vaan kaiken alulta! Kiitos ja kirjaasi odottaen (ja tänne välillä toiveekkaana kurkkaillen). Olen seurannut juttujasi monen monta vuotta ja saanut täältä niin paljon.

 • Elviira 3.2.2016 at 6:12

  Puss o kram Eeva!

 • Kaisa 3.2.2016 at 6:51

  Kiitos näistä blogivuosista! <3 oon saanut monet kerrat ajattelemisen aihetta, lohtua ja samaistumisen aihetta, toivoa ja rakkautta kirjoituksistasi! Kiitos siitä!

 • mikaaa 3.2.2016 at 6:53

  Kiitos Eeva <3 Kirjoitat kauniisti ja asenteesi elämää kohtaa on mitä ihailtavin – olenkin aina parhaani mukaan yrittänyt ottaa opiksi viisaista sanoistasi! Tsemppiä kirjaprojektiin!

 • Gatruska 3.2.2016 at 7:05

  Kiitos Eeva kuuluneista vuosista! Olet mahtava kirjoittaja ja inspiroiva ihminen. Onnea valitsemillesi poluille!

 • Laura 3.2.2016 at 8:15

  Kiitos Eeva! Pistän kirjan jo nyt tilaukseen. Onnea uudelle tielle ♡

 • sara 3.2.2016 at 9:14

  Ainoa blogi mikä oikeasti on kiinnostava. Jään kaipaamaan, mutta kaikkea hyvää ja onnea seuraaviin projekteihisi! Kiitos Eeva <3

 • Elina 3.2.2016 at 9:25

  Eeva,

  kiitos.

 • Jenni 3.2.2016 at 10:27

  Kiitos Eeva. Hyvää matkaa 🙂

  May love be with you!

 • Veera 3.2.2016 at 11:18

  Kiitos, Eeva. Valitse rakkaus – se oli hyvä muistutus, taas kerran. Blogisi on ollut käsittämättömän hyvä ja lämmin, tärkeä minulle monta monta vuotta. Kaikkea hyvää jatkoon, kirjaprojekti kuulostaa upealta. ❤️

 • janina 3.2.2016 at 11:24

  Kiitos Eeva kaikista vuosista, iso ikävä tulee! Kiitos kuitenkin että jätät blogin auki ja saamme käydä lukemassa viisaita sanojasi jatkossakin 🙂
  Kaikkea hyvää <3

 • Jenni 3.2.2016 at 12:20

  Kiitos miljoonasti Eeva kaikista kirjaimista, joita löysin täältä. Tämä blogi on antanut paljon hyvää. Toivottavasti tulevaisuuteesi mahtuu paljon juttuja, jotka saavat hymyn huulillesi. KIITOS!

 • Meri 3.2.2016 at 7:54

  Eeva, kiitos ihanaisen blogin pitämisestä – oikeasti ainut jota on jaksanut (korjaan: innolla lukenut) seurata monen, monen vuoden ajan. Olisi mielenkiintoista tietää mitä blogeja sinä seurailet säännöllisesti? Luotan makuusi ja toivon että tekisin uusia löytöjä nyt kun ”le best” menee tauolle.

 • Marsa 3.2.2016 at 8:21

  Kiitos ja heippa Eeva!

 • kukkaisunelmia 3.2.2016 at 8:48

  Voi ihana Eeva! Kiitos ihanasta blogistasi ja onnellisuutta uuteen elämänvaiheeseen. 🙂

 • T 3.2.2016 at 9:37

  Olen lukenut varmasti kaikki kirjoituksesi vuosien aikana, varmasti keskivertolukijaasi paljon vanhempana (oken nyt 50) voin sanoa, että et kosketa pelkästään nuoria lukijoita! Kirjoitat upeasti, olen lukenut tarinaasi Turusta Helsinkiin, nauttinut Kauhaa ja Rakkautta -resepteistä, matkakertomuksistasi, ihan kaikesta. Hassua sanoa, mutta ikävä tulee. Kiitos!

 • Senja 4.2.2016 at 6:41

  Elämä on sarja uusia alkuja, näin ymmärsin itse viime vuonna.

  Kiitos ajatuksista ja oivalluksista, joita olet jakanut!

 • Jossu 4.2.2016 at 9:55

  Kiitos Eeva! Blogisi on tuonut minulle usein pieniä hengähdyksen ja ilon hetkiä. Kirjoitat huomioitasi elämästä sellaisella tavalla, johon pystyn samaistumaan, oli se syvällisempää tai sisustuksellista. Tekstisi ovat tuoneet inspiraatiota ja oivalluksia. Bongasin sinut jo joskus kai kymmenen vuotta sitten Trendin sivuilta ja ajattelin jo silloin, että siinäpä fiksu nuori nainen. Kiitos, että olet jakanut ajatuksiasi ja antanut meille edelleen nuorille naisille tilan 🙂 Kaikkea hyvää uusiin tuuliin!

 • juliakoo 4.2.2016 at 11:28

  Joku täällä sanoi, että tuli samalla lailla hyvä olo, kuin silloin kun sulkee hyvän kirjan ja jää hetkeksi hymyilemään. Allekirjoitan tuon, mutta noin kolme sekuntia sen jälkeen iski hätä: ”Mihin mä nyt klikkaan itseni rentoutumaan päivän päätteeksi?! Kuka nyt kirjoittaa rakkaudesta niin, että sarkasmilla kyllästetty jalat maassa -ihminen ihminen ei halua juosta nurkan taakse kakomaan? APUA!” Pitänee toimia samalla lailla, kun lempparikirjailijoiden ja artistien kohdallakin: alkaa palavasti odottaa, että se taas julkaisee jotain ja siihen asti lukea ja kuunnella aiempia julkaisuja uudelleen ja uudelleen. Toivon siis rutkasti onnea kirjaprojektiin! Menen raapimaan kirjakaupan ovea, kun kuulen huhuja teoksen valmistumisesta.

 • Heidi 4.2.2016 at 1:11

  Kiitos sinulle Eeva. Ja hyvää matkaa 🙂

 • Pihla 4.2.2016 at 3:00

  Voi että, tämä on ollut yksi ainoista blogeista, joita olen jaksanut lukea jo pitkään, ja vilpittömästä halusta (ei siis niin, että päätyy kyttäämään/tuomitsemaan jotain ”kauheaa tyrkkyä” tms… Tiedän, not cool.) Blogisi on ollut suruista ja ahdistuksista huolimatta elämänmyönteinen. 🙂 Kiitos.

  Hyvää kaikkea!!!

 • Erika 4.2.2016 at 3:58

  Ihan mielettömän iso ja lämmin kiitos, Eeva! Niin monet kirjoituksesi on tuoneet iloa niin moneen päivään, monta hienoa asiaa oon oppinut, monta kertaa oon hymyillyt ja pari kertaa pikkusen itkenytkin. Tästäkin tekstistä huokui sellanen rakkaus ja elämänilo että liikutuin aika kunnolla. Kaikkea hyvää tulevaan!

 • Julia 4.2.2016 at 4:49

  Kiitos kaikista näistä vuosista. <3 Kirjaa odotellessa, ihanaa kevättä ja myötätuulta! 🙂 x