Kulttuuri

Lukurauhaa

8.2.2015

Huomasitteko, että tänään vietetään Suomen Kirjasäätiön julistamaa lukurauhaa?

hyviajuttuja-(6-of-6)

Minä olen tänään lueskellut hitaasti luku kerrallaan Sara Karlssonin ja Pia Sievisen uudenkarheaa kirjaa Hyvän elämän anatomia. Viime päivinä ajatukset ovat vähän kiertäneet kehää – nyt tarvittiinkin juuri tällaista pientä ravistelua, lyhytsanaisessa, anteeksipyytelemättömässä ja raikkaassa paketissa.

Viime viikkojen kaaoksen ja hässäkän keskellä on ollut vaikea keskittyä lukemaan, joten lukurauhapäivä tuli kuin tilauksesta. Uskaltaisikohan sitä loppuillaksi kaivella pitkästä aikaa jonkin (aikauheeta!) romaanin hyllystä?

Nautinnollista sunnuntai-iltaa, tyypit!

There are no two words in the English language more harmful than "good job "
You are the universe

You Might Also Like

 • Hanna 8.2.2015 at 4:19

  Oi, miten kaunis ja seesteinen kuva 🙂 Tuo kyseinen kirja kiinnostelee myös!

  • Eeva Kolu 9.2.2015 at 5:24

   Kiitos Hanna! Kannattaa tutustua kirjaan.

 • Mirka | Kauniit neliöt 8.2.2015 at 9:20

  Ihana tuo nojatuoli, onkohan se uusi hankinta? Ja minulla meni tämä lukurauha ihan ohi, mutta hauska ajatus! Ensi viikolla on siis otettava oma-aloitteista lukurauhaa ja uppouduttava hyvään kirjaan…

  • Eeva Kolu 9.2.2015 at 5:24

   Hei Mieka, tuolista oli juttua vähän aikaa sitten, löysin sen roskiksesta!