Viimeinen silaus ja ovesta ulos

tuoksut-(2-of-2)

Kuten kaikkea muutakin, olen karsinut rankalla kädellä myös hajuvesikokoelmaani.

Jäljelle jäi kolme suosikkia: Chloén nimikkotuoksun ruusuversio, Chanelin Coco Mademoiselle ja Byredon La Tulipe.

tuoksut-(1-of-2)Niiden paikka on nyt eteisessä eikä enää kylppärissä tai yöpöydällä. On nimittäin hauskaa vilkaista peiliin juuri ennen kuin painelee ovesta ulos ja päättää, haluaako tänään olla ruusuhippi, tulppaanimuija vai pariisitar.

Sitten vain suihkaus korvan taakse ja menoks – päivän identiteetti valittu.

(Tänään olen tulppaanimuija.)

***

Kiinnostuneille muuten tiedoksi, että Byredon tuoksuja saa nykyään myös Suomesta, lahtelaisesta Petit St. Louis -kaupasta. Jos et asu Lahdessa, Petit St. Louisin oma kauppa-auto kurvailee silloin tällöin esimerkiksi Helsinkiin ja toimittaa mitä tahansa kotiovellesi. Niin symppistä, huippumeininki!


Kommentit ( 23 )

 • Katje kommentoi 3.5.2015 09:50

  Kiitos vinkistä, juuri lomailen Lahdessa :)

  Vastaa

 • M kommentoi 3.5.2015 10:10

  Hei!
  Olen tosi kiinnostuneena lukenut tästä materiasta luopisjutusta, koska itsekin olen sellaista pikkuhiljaa toteuttanut. Minua kiinnostaa ihan suunnattomasti että miten se on vaikuttanut vaatekaappisi sisältöön? Oletko luopunut paljosta, ja ennen kaikkea – mitä olet jättänyt jäljelle? Haaveilen itse oman kaappini raakakarsinnasta, jahka pääsen siihen käsiksi. Joten jos saa toivoa, niin voisitko kirjoittaa garderoobistasi? :> Kiitos tuhannesti, ja pakko tietty vielä sanoa: ahh tämä blogi on ihana ja valoisa ja kupliva! Merci!

  Vastaa

  • Katje kommentoi 3.5.2015 10:14

   Itsellänikin siivousurakka menossa, kiinnostaa myös mitä Eevalla on vaatekaapissa :)

   Vastaa

 • Sini kommentoi 3.5.2015 10:27

  Yks sun toinenkin siivoilee kotiaan tyhjemmäksi tätä nykyään ja niin minäkin. Kokonais”katsaus” Eevan vaatekaappiin olisi todella kiinnostava :-)

  Vastaa

 • Eeva kommentoi 3.5.2015 11:15

  Kiitos kommenteista ja juttutoiveista, kamut! Vaatekaappiprojekti on vielä aavistuksen kesken, mutta kunhan saadaan se järjestykseen niin juttua tuloo :)

  Vastaa

 • kao kao kommentoi 3.5.2015 11:46

  Mua kiinnostaa tällaisena hampsterina, että pysyykö sulla noi kauniit asetelmat kauniina, vai alkaako niihin kerääntyä kaikkea ylimääräistä ellei ole tarkkana?

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 3.5.2015 15:03

   Ei ala kerääntyä ylimääräistä, kun ei omista mitään ylimääräistä :D x

   Vastaa

 • x kommentoi 3.5.2015 12:21

  Minä valitsen päivän tuoksuni sen mukaan, minkä värisiä / tyylisiä vaatteita on päällä. En vaan tiedä, mistä tuoksuni ovat saaneet tietyt värit ja tyylit mielessäni :) En ole muutenkaan ikinä ymmärtänyt ihmisiä, jotka käyttävät vuosikaudet yhtä ja samaa tuoksua. Minulle tuoksu ilmaisee enemmänkin mielialaa kuin syvempää persoonallisuutta.

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 3.5.2015 15:04

   Mä ymmärrän kyllä molempia, musta sekin on tavallaan ihana ajatus, että olisi se ”signature scent”. Mutta itse olen kans samanlainen kuin sinä, tuoksu valitaan päivän, mielialan ja asun mukaan ja on just olennaista että niitä voi fiiliksen mukaan vaihdella :)

   Vastaa

 • Maijha kommentoi 3.5.2015 13:42

  Ja mulla kun projektina on vaikka miten pitkään ollut sen kolmannen tuoksun hankinta – varsinkin kun viimeinkin tuo kesän 2011 Calvin Klein alkaa sekä loppua että jo melkein tympiäkin.. Mutta tietystikään pelkällä tuoksulla ei ole merkitystä, vaan se pullon ulkonäkö on ainakin melkein ihan yhtä tärkeä: en yhtään ymmärrä miksi hajuvesipulloja pitäisi säilyttää kylppärin kaapissa, kun ne voivat olla mitä kauneimpia koriste- & käyttöesineitä yhdellä kertaa, jolloin taas pelkkiä pohjimmiltaan tarpeettomia koristeita ei tarvitse niin rohmuta :)

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 3.5.2015 15:04

   Joo sama, en ikinä ostaisi ihanintakaan tuoksua jos pullon muotoilu ei miellytä. Melkein synti jemmata noin kauniita esineitä kaappeihin piiloon, vaikka toki siellä valolta suojassa ne säilyisivätkin vähän paremmin. Mutta käyttöesineinä suhtaudun tuoksuihinkin :)

   Vastaa

 • kateliini kommentoi 3.5.2015 16:02

  Anteeksi, mutta pakko varmistaa. ”Eeva Kolu” kuvan kanssa kommenteissa lienee blogin kirjoittaja. Mutta kuka tämä ”Eeva” on, joka vastailee kuin olisi bloggaaja itse?

  Vastaa

  • Eeva kommentoi 3.5.2015 17:16

   Haha, se on sama Eeva. En pysty kirjautumaan kännykältä joten siksi ei tule profiilikuvaa :)

   Vastaa

   • kateliini kommentoi 3.5.2015 18:51

    No huh, säikähdin jo että se on joku ihmehiippari :D

    Vastaa

 • Taina kommentoi 3.5.2015 20:49

  Minulla on ollut sama projekti jo pitkään suunnitteilla! Siksipä kysynkin, mitä teit vanhoille hajuvesille? Roskiinko?

  Vastaa

 • Marisha kommentoi 4.5.2015 09:13

  Ihan samaa olin kysymässä, että mitä teit vanhoille hajuvesille? Yleensäkin vanha kosmetiikka on ongelma kun ei haluaisi heittää roskiin, mutta en viitsi olla niitä jotka kauppaa puolikkaita pulloja kirpparilla… Toisaalta en keksi onko kosmetiikalle olemassa mitään kierrätystä?
  Hommasin myös tämän KonMari kirjan ja aloittelemassa omaa projektiani. Kiinnostaisikin kuulla mitä teit kaikelle sille mistä luovuit? Totta kai myös nähdä tuloksia raivauksesta. :)

  Vastaa

  • Nina kommentoi 4.5.2015 17:36

   Omani myin ebayssa, en aluksi uskonut että menisivät kaupaksi koska olivat joko vähän käytettyjä tai puolet pullosta jäljellä, mutta sinne menivät! :)

   Vastaa

 • Eeva kommentoi 4.5.2015 10:27

  Heippa! Hajuvesien kierrätyksestä kyselleille, annoin (halukkaille!) kavereille ja loput möin kirppiksellä. Hajuvedet menee tosi hyvin kirppiksellä kaupaksi kun pyytää maltillista hintaa :)

  Vastaa

 • Sue kommentoi 4.5.2015 15:58

  Älkää ihmiset heittäkö vanhoja hajuvesiä pois! Keräilen vintage-pulloja ja uudempiakin sisältöineen – ja olen aina kirppareilla haukkana niitä etsimässä (kannattaa siis kiikuttaa myyntiin). Facebookissa myös useampiakin tuoksuryhmiä joiden kautta saa hyvin kaupaksi.

  Vastaa

 • Maijha kommentoi 4.5.2015 17:32

  Myös töistä voi mahdollisesti löytyä porukkaa, jota pois joutavat hajuvedet ja muut kosmetiikkatuotteet voivat kiinnostaa, vaikkei lähimmästä kaveripiiristä innokkaita ottajia löytyisikään!

  Vastaa

 • madsanna kommentoi 5.5.2015 08:13

  Mua on häirinnyt tämä postauksen julkaisuhetkestä asti, onko tuo parsatanko joka maljakossa kukkii? Ja ompa se kaunis! Anteeksi sivistymättömyyteni :D

  Vastaa

  • Eeva kommentoi 5.5.2015 11:38

   Haha, ei sentään :D se on afrikantähdikki.

   Vastaa

 • Hanna kommentoi 20.5.2015 17:30

  Moikka Eeva! Oon aina vihannut sanaa ”muija”, syystä tai toisesta jota en tiedä. Mutta sun sanomana se ei kuulostakaan kamalalta, halventavalta ja ilkeältä, vaan oikeastaan jopa vähän humoristiselta! Pääsin ehkä just eroon ”muijavihastani”, kiitti! :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *