Tyyli

Kevyempää

13.11.2015

tukka-(1-of-2)

Hei internet, tänään puhuttelen teitä suoraan kampaajan tuolista.

Tukkani oli venähtänyt todella pitkäksi ja olin kieltämättä kovin kiintynyt siihen. Ajan varatessani ajattelin, että menen vain vähän siistimään kuivia latvoja.

Kampaamoon kävellessäni tuli kuitenkin tunne, että mitä hittoa minä näitäkin vanhoja kuivia jouhia raahaan mukanani – pois vaan!

tukka-(1-of-1)

Ja kyllä kannatti jättää ne kuolleet jouhet kampaamon lattialle. Olo keveni kymmenen kiloa. 

Tästä freesistä uudesta fiiliksestä innostuneena villiinnyin myös pitkästä aikaa katsomaan, miltä säkkäräkasa näyttää suoristettuna – tykkään itse asiassa lopputuloksesta tosi paljon. Suoristettuna hiukset näyttävät vielä pitkiltä, kiharana ne ovat enemmän venähtäneessä polkkamitassa.

Mulla ja uudella tukalla alkaa nyt viikonloppu, toivottavasti teilläkin!

 • Silkkipaita: Massimo Dutti
  Farkut: Bershka
 • Mielessä: lounas

Luonnonkosmetiikan lemppareita
Ups

Saattaisit pitää myös näistä

 • E 13.11.2015 at 10:25

  Onnea vapautumisesta!
  http://tuu-ma.blogspot.fi/2015/11/paaasia-elamassa.html 😉

 • Mrs. M. 13.11.2015 at 11:04

  No nyt on freesi ja skarppi! Jes!

 • J 13.11.2015 at 11:20

  Voi miten kaunis oot Eeva ja hiukset, just täydelliset! 🙂 oikein ihanaa viikonloppua sulle!

 • Heheb 14.11.2015 at 11:22

  Kuule Eeva, välillä mä epäilen että sä stalkkaat mua. Ensin sä muutat mun huudeille, alat käydä samoissa rafloissa ja baareissa kuin minä, kirjoitat samoista reissuista kuin missä mä olen käynyt ja samanlaisista elämänviisauksista kuin mä olen miettinyt ja samoista vaatteista kuin mitä mä käytän ja nyt vielä hankit saman tukan kuin minä 2 kk sitten. Kohta mä hankin sulle lähestymiskiellon vaikka ei olla koskaan tavattukaan.