Keskiviikkona skoolataan

marimekko-kemut-2

Hei kamut,

jos liikutte Helsingin keskustassa keskiviikkona, liittykää seuraan skoolaamaan syksylle!

Järjestämme Stellan kanssa Marimekon Aleksinkulmassa pienet syyskemut. Kohotellaan maljoja, hypistellään syysmuodin uutuuksia ja heilutaan hyvän musiikin tahtiin.

Tarjolla on juomaa ja pientä purtavaa sekä 20 % alennus koko Marimekon mallistosta. 50 ensimmäistä saa myös ihanan lahjakassin. Tulkaa, moikatkaa, käykää tai jääkää.

Nähdään Aleksilla!

Marimekko / Aleksanterinkatu 50
ke 2.9. klo 18-20

Ilmoittaudu tapahtumaan Facebookissa.

Skål!


Kommentit ( 2 )

 • Murmeli kommentoi 29.9.2015 06:08

  Moikka Eeva,

  Voisitko neuvoa mistä Helsingistä voi ostaa tyylikkäitä hyvälaatuisia vaatteita? Mitkä ovat sinun suosikkiliikkeesi? Haluaisin ostaa kestäviä ja kauniita vaatteita heti pesun jälkeen plörähtävien sijaan, mutta en tiedä mistä aloittaisin! Sinun vaatekaappisi tuntuu olevan niin järjestyksessä ja aikaa kestävä, niin ajattelin että osaat neuvoa :)

  Vastaa

  • Eeva Kolu kommentoi 29.9.2015 06:57

   Heippa, aloin oikein miettiä mistä vaatekaapissani olevat asiat on peräisin… Beam, Filippa K, Max Mara, Marimekko, Samuji ja Stockmann taitavat olla ne, mistä eniten on tullut hankittua! Myös esim. Gaudetessa, Sofinahissa ja Nómadissa on kivoja ja laadukkaita juttuja, ja Dotsin alakerran Edbladilla on ihania laadukkaita perus- ja olovaatteita.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *