Pahoittelut, olimme hetken päiväunilla.
KIITOS kaikille viesteistänne ja kommenteistanne, olen aivan otettu siitä miten hyvin olette ottaneet uuden saitin vastaan! Niinkin hyvin, että kaista loppui kesken jo kolmessa päivässä – ja Murphyn lakien mukaisesti se tapahtui tietysti pyhäpäivänä, kun kukaan ei ollut vastaamassa palveluntarjoajan puhelimeen.
Mutta ei se mitään, saitti on saanut lisää gigoja, minä olen saanut lisää kahvia ja nyt kone hyrrää taas! Tuntuipa muuten pitkältä tuo päivän paussi. Olen ihan mahdottoman innoissani tästä ikiomasta blogista ja kaikesta hyvästä fiiliksestä, jota olen teidän suunnastanne viime päivinä saanut – ei malttaisi pysyä täältä pois ollenkaan.
Käytän vielä tiedotusluontoisen tilaisuuden hyväkseni vastatakseni muutamaan kysymykseen:
1. Näillä näkymin vanhat arkistot eivät ole siirtymässä tänne ainakaan heti. Mitä sitä vanhoja muistelemaan, mieluummin uuteen vuoteen kevyin kantamuksin. Lilyn arkistot jäävät auki. En myöskään pidä mahdottomana ajatuksena että voisin julkaista täällä uudestaan jotain vanhoja kirjoituksia. Jos teillä on siis jokin tietty postaus mielessä, huikatkaa!
2. RSS-feedin pitäisi nyt toimia.
3. Bloglovinin kautta seuraavat: olen lähettänyt pyynnön vaihtaa blogin URL, jotta teidän ei tarvitsisi tehdä mitään vaan tämä uusi osoite päivittyisi automaattisesti. Toivotaan, että Bloglovin reagoi pian.
4. Vähän on vielä viilausta kommentoinnissa, sivupalkin toiminnoissa ja muussa. Baby steps!
Ne vanhat Turku-aiheiset postaukset <3 Eli siis ne, joissa suositeltiin kivoja paikkoja, kerrottiin mikä on kauneinta täällä jne. Näin turkulaisena rakastin niitä, koska ne antoivat uutta perspektiiviä kotikaupunkiin. Ne haluaisin niin kovin lukea uudelleen!
Kiitos kommentista, eiköhän Turku-juttuja vielä tule tännekin 🙂
Kyllä sitä vanhoihin voi palata, jos ne ovat hyviä – kuten tässä tapauksessa…mutta jos pitää valita niin Turku-postaukset ehdottomasti <3 ja noh – minä palasin aika usein näihin Sinun ns. "voimautumispostauksiisi" eron jälkeen – sain niistä itsekin iloa ja eloa elämääni.
Kiitti Mia, pidän nämä mielessä 🙂
Mulle on syntynyt pakkomielle sun resepteihin (mä opin kokkaamaan sun resepteillä, tippaakaan liioittelematta). Palaan aina takaisin samoihin vanhoihin resepteihin ja onnekseni ainakin Voisilmäpeliä-blogin aikaiset reseptit löytyvät vielä, kun tietää kikkakolmoset. Olisi kuitenkin mahtavaa, jos saisi edes nämä uusimmat reseptit saman katon alle. Ymmärrän, että reseptejä on vuosien aikoina kertynyt enemmän kuin tarpeeksi, joten en odota ihmeitä, mutta olisipa mahtava jos reseptejä pystyisi siirtämään suoraan uuden saitin katon alle.
Onnittelut muuten uudesta tyylikkäästä sivustosta! Heti ensivedos vaikuttaa helppokäyttöiselle ja itsevarmalle taidonnäytteelle. Ei voi kuin ihailla.
Oi miten kiva kommentti, kiitos 🙂 Koetan alkaa pikkuhiljaa keräilemään tänne ainakin suosikkireseptit 🙂
Ihana sivusto! Minnan kommenttiin viitaten mäkin palaan sun resepteihin yhä uudelleen. Nyt olen muuttamassa ja käyn läpi vanhoja Trendejä vain ottaakseni talteen niistä kaikki sun reseptit joita en vielä jostain syystä ole repäissyt talteen. Tarkoituksena koota niistä vihko keittiöön. Kokkaan paljon ilman reseptiä ja omasta päästä, mutta moni juttu pohjautuu sun simppeleihin, mutta herkullisiin resepteihin. Kiitos!
Oi, laita mulle kuva kun vihko on valmis 🙂
Uusi blogi näyttää tosi kivalta! Vaikka tykkään monenlaisista postauksista, mahtavaa, että kaikki ruokapostaukset saa nyt klikattua omaksi osiokseen tuolta ylhäältä. Olen ikävöinyt sun ruokablogia. Nythän se on täällä taas, mutta vain upotettuna tänne, jee! 🙂 Ihanaa vuotta 2015!
Hei tuohan on totta, se ruokablogi on nyt ikään kuin täällä blogi blogin sisällä 🙂
En edes osaa toivoa mitään, koska blogisi täyttää kaikki toiveeni, ennenkuin olen ymmärtänyt niitä edes toivovani. Mä aattelen, että sun elämästä vois tehdä vaikka sellaisen Amelie henkisen elokuvan. Kepeän, aidon, kauniin, hyväntuulisen.
Sun reseptit on myös mun suosikkeja (yhäkin teen risoton minuutilleen ohjeesi mukaisesti) ja erilaiset vinkit, roseviineistä, kahviloista, ravintoloista.
Kyllä pulpahti ilo mun sydämeen kun jatkoit tällälailla uudella innolla tätä blogia. Kiitokseni sulle.
Voi kiitos Ulla-Maija, ihanaa kun pysyit kelkassa 🙂
Jee, onneksi olkoon ikiomasta blogialustasta! 🙂 Kyselit taannoin Lilyn puolella, onko jotain toiveita uutta blogia varten. Maija Myöhänen tössä kommentoi siis vasta nyt… Harras toiveeni on se, että vihdoin lukisit Siri Hustvedtin Kaikki mitä rakastin -kirjan ja kirjoittaisit siitä blogipostauksen!! 😉 Mun on saatava tietää, mitä mieltä olet siitä kirjasta 😀 Kirjasuosituksesi ovat muutenkin olleet mielestäni blogisi parhaimpia puolia! Terv. Nimim. ”Luin juuri Kaikki oikein”
Ihan mahtava idea 🙂 Lupaan, että tän vuoden aikana luen sen!
Mä oon myös salaa toivonut että lukisit tuon Hustvedin kirjan, vaikka itse olinkin vähän järkyttynyt sen luettuani, oli se silti hyvä.
Täällä muuten seikkailee Lilyn L-favicon tuolla välilehden yläreunassa.
Joo, se on jäänyt kummittelemaan, koodareilla tiedossa 🙂 LUPAAN lukea sen kirjan!
Minäkin toivon kaikkia reseptipotauksia tänne uudelle blogialustalle 🙂 Ne on olleet tosi hyviä!
Ja lopuksi täytyy vielä kertoa, että sun blogi on Suomen paras ja jos saisin valita vain yhden blogin, jota saisin lukea, niin se olisi sun 🙂
Kiitos Markka kauniista sanoistasi 🙂 Koetan alkaa lisäillä reseptejä vaikka pikkuhiljaa!
Bataatti-kookoskeitto, sen resepti. Pliis. Ja suht pian, kun olen menossa kauppaan 😉
Täältä tulee 😉 (laitan myöhemmin vielä blogipostaukseen, niin menee arkistoon!)
Mausteinen bataatti-kookoskeitto (2:lle pääruuaksi, 4:lle alkuruuaksi)
400-500 g bataattia
1 porkkana
peukalonpään kokoinen pala inkivääriä
1 tuore chili (tai maun mukaan)
paistamiseen kookosöljyä (tai muuta ruokaöljyä)
2 tl punaista thai-currytahnaa
5 dl kana- tai kasvislientä
suolaa
2 dl kookoskermaa**
1 limen mehu
tuoretta korianteria
Kuori bataatti, porkkana ja inkivääri. Kuutioi bataatti ja porkkana ja silppua chili ja inkivääri. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota chiliä, inkivääriä ja currytahnaa minuutti tai pari. Lisää porkkana ja bataatti ja kuullota hetki. Lisää kana- tai kasvisliemi ja suola.
Kiehauta ja anna porista keskilämmöllä n. 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä. Poista liedeltä ja soseuta täysin sileäksi. Lisää joukkoon kookoskerma ja kuumenna tarvittaessa keitto uudestaan. Lisää halutessasi myös hieman vettä tai lientä, jos keitto on kiehunut liian paksuksi.
Purista joukkoon limen mehu ennen tarjoilua ja silppua kunkin annoksen päälle tuoretta korianteria.
**kookoskerma on ikään kuin kermaisempaa ja paksumpaa kookosmaitoa ja sitä myydään yleensä 2 desin pahvipakkauksissa. Merkki on useimmiten joko Kara tai Blue Dragon. Jos et löydä, niin voit korvata kookoskerman kookosmaidolla.
Ei ainakaan vielä toimi RSS feedi :/ RSS Feed Reader ei löydä mitään.
Ok, kiitos tiedosta! Tutkitaan 🙂
Onnea uuteen blogiin! Mukavaa että jatkat valitsemallasi tiellä ja linjalla bloggaamisen suhteen, pohdintojasi ja levyempiä juttuja on yhtä hauskaa lukea. Ja blogi näyttääkin todella hyvälle, visuaalisesti suuri upgreidaus Lilyyn. 🙂
Kiitos, ihana kuulla 🙂
Pakko myöntää, etten juuri nyt osaa kaivata vanhasta blogista juurikaan mitään, tosin minäpä ahkerana lukaisinkin koko vanhan blogin läpi juuri ennen muuttoasi 😀 Hieman ehkä haikailen Turku-aikojesi turkulaisuutta (kotikulmat on jotenkin erityisen kiinnostavia muiden näkövinkkeleistä), mutta toisaalta, niitä turkulaisia voin katsella vaikka tuosta ikkunasta..
Onnea kuitenkin valtavasti tänne uuteen osoitteesen! Ja sinne kotikotiosoitteeseenkin sitten kun aika on 🙂
Ja tuo koira. Tuo ihana koira! Mikä hän on rodultaan? Koirakuume kun on kuumimmillan? Kiitti!
Mä oon niin iloinen, että sun blogi on nyt hyvin helppo löytää ja voin suositella sitä vaan enemmän. Sanon aina kaikille, että sun juttujen tekeminen lukeminen tekee sielulle hyvää (pitäisi varmaan lisätä, että reseptien kokeilu tekee samaa vatsalle). Kiitos.
Oi, ihana kuulla! Edellisen blogin osoite oli kyllä kieltämättä hankala 🙂
Saako vielä toivoa postauksia? Voisitko pliiiis tehdä jutun siitä, miten ja millä laitat sun kulmakarvat? Ne on aina niin mahtavan luonnollisen mutta huolitellun näköiset!
Ihanien fiilistely- ja höpsöttelypostauksien lisäksi tykkään myös, kun joskus sanot suoraan, mitä mieltä olet. Ei tästä blogista tarvitse tietenkään poliittista manifestia tehdä, mutta silloin tällöin on mukava kuulla sun napakka viisas kommentti asiaan kuin asiaan!
Iloa päiviisi ja kiitos kun kirjoitat. 🙂
Se bolognese-resepti vanhasta blogista! Mietin monta kertaa, että sitä täytyy kokeilla, mutta miettimisen tasolle jäi 🙂 Eli se olisi mukava saada esille, että pääsisin kokeilemaan tuleeko bolognesesta täydellistä vihdoinkin 😉
Siirtelen tässä just parhaillaan reseptiarkistoja 🙂
Ainakaan vielä ei ole tiedot päivittynyt blogloviniin! Aloin ihmettelemään, miksi ei näy sinun postauksia lukulistalla 🙂
Kuulostaa lapselliselta, mutta tykkään sun blogista hirveesti!
I stumbled upon your blog about a week ago and have been reandig it every day now. I started a similar blog about 3 days ago after being inspired by yours. It has been a long time coming because I have been wanting to have a helpful blog since 2009 but without God, there was nothing to write about!I love your daily messages so much, I have a link to your blog on my page. I think they go hand in hand 🙂